Cinnamon 4X

Dagashi – a japán zsebpénz snack mely meghódította a világot

Érdekes, furcsa, meghökkentő és kipróbálásért kiáltó. Ez a japán Dagashi, melynek kultúrája régebbi, mint gondolnánk. De mi is ez pontosan? Derítsük ki!  Dagashi Japánban az a kisgyermekek által vásárolt apróság, melyre hosszú évtizedek óta a zsebpénzüket költik.  Régi hagyomány, hogy a gyerekek hazafelé ballagva az iskolából betérnek a helyi dagashiyába, és elköltik az aznapi zsebpénzüket.  A… Tovább »

30 csábító ékszer 1000 Ft alatt

Egyedi ékszert venni 1000 Ft alatt igazi kihívás is lehetne, ha boltról boltra járnánk.  Nem így van ez, ha külföldi webshopokban és a nagyobb piactereken keresgélünk. Óriási választékból választhatjuk ki kedvenceinket. Az eBay ékszerek terén óriási kincsesbánya. Ebben a bejegyzésben mégsem innen válogattam. Mint mindig, most is inkább az újdonságok, és az aktuális trendek érdekeltek. Gyűrűk tekintetében… Tovább »

Előfizetéses dobozok a világ minden tájáról

Egyre elterjedtebbek a havi előfizetéses dobozok nálunk is, ezért érdekelni kezdett milyen jellegű dobozok vannak világszerte. A MEMEBOX-ot már ismerjük, többször írtam róla. De mi van ezen kívül? Olyan dobozokat válogattam, melyek számunkra is elérhetőek. Nem vettem még egyet sem, csak a kíváncsiság vezérelt, megmutatom mit találtam: 1. Her Fashion Box Nemzetközi szállítás, a szállítási… Tovább »

Tonymoly Red Appletox Honey krém teszt

  Méz és alma? Hm. Fincsi párosítás.   Red Appletox Honey krém összetevői: – Almasav (AHA) – A kémiai hámlasztó, amely elősegíti az elhalt hámsejtek kíméletes eltávolítását. Emellett faggyú szabályozó tulajdonságokkal rendelkezik.– Fekete méz – antibakteriális, gombaellenes, és antioxidáns. A fekete méz hidratáló és C-vitamint is tartalmaz, valamint néhány aminosavat.– Manuka méz – Ez a méz Új-Zélandról származik. Híres antibakteriális tulajdonságairól, és gyakran használják… Tovább »

Miért éppen Korea? Miért használok koreai kozmetikumokat?

Miért is használok csak és kizárólag Koreából származó kozmetikumokat? Hosszú út vezetett el eddig. Nagyon érzékeny bőröm van, kevés az a kozmetikum, mely megfelelő ápolást és hidratálást tud adni, anélkül hogy vörös foltok jelennének meg rajtam. De ez már a múlt. Nekem nagyon beváltak. Nagyon sok cikket olvastam,  a koreai kozmetikumokról. Egyesek divathóbortnak tekintik, újabb… Tovább »

AliExpress – bevezetés a kínai piactérre

Mi is az az AliExpress? AliExpress egy kínai óriási piactér. Minden kapható, hangsúlyozom MINDEN! A választék zavarbaejtő. Kaphatunk itt elektronikai termékeket, gyönyörű új táskákat, ruhákat cipőket. Gyerekjátékokat, világítástechnikai, és dekorációs kellékeket. Ezek a kínaiak igen kreatívak: Megvásárolhatjuk  pl. a brit hercegnő Kate ruháit és a híres kifutokról lemásolt darabokat is. Általaban a házhozszállítás ingyenes. Hogy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!