Cinnamon 4X

Ezekért epekedett a blogger áprilisban, avagy kívánságlista a nagyvilágból

Bármennyire hihetetlen, de egy shopping blogger sem vásárol állandóan. Sokszor kizárólag a kívánságlistája nő. Ez a lista viszont egy idő után tuti körbe érné a Földet 🙂 Hogy mely termékek kerültek áprilisban erre az igen hosszú listára? A legjobbakat megosztom veletek. Sajnos én nem tudok egyetlen üzletnél vagy országnál leragadni:  Hazám az egész világ, itt… Tovább »

Októberi kívánságlista

Mostantól minden hónap elején megosztom veletek a személyes kívánságlistámat. Ez a lista nem korlátozódik egy beszerzési forrásra, sem országra. Sok webshopban megfordulok, és mit tegyek, mindig megtetszik valami. A listám csak nő, és nő. Aztán vagy megveszem, vagy sem. Vagy várom hogy leárazzák… Mindenesetre veled megosztom. Ezek az én aktuális kedvenceim. Az októberi kívánságlistámon 3… Tovább »

Aliexpress kívánságlista

  Aki nem ismerné: ez egy óriási kínai piactér milliónyi áruval. Igen kínai, és igen vannak rajta vacak dolgok is, de korántsem annyi mint a Joci Plázában volt. (Józsefvárosi Piac) Azt nyilván mindenki tudja, hogy ha valami nagyon olcsó, akkor az olyan is.   Azt a tényt, hogy kevés dolgot eltekintve majdnem minden ott készül… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!