Cinnamon 4X

Sokat stresszelsz? Gyúrj gumikenyeret!

Ma már igazolt tény: a felnőttek is szeretnek játszani.  A helyzet legalizálódott, és új nevén így hívatik: stresszoldás. Mert milyen ciki már az, amikor az anyuka kiszínezi a gyerkőc kifestő füzetét, gyurmázik, vagy az apuka valamilyen pörgettyűvel, építővel szöszmötöl. Sztresszes korban élünk, mondjuk hát azt, hogy stresszoldó és kész. Máris lehet az anyukáknak felnőtt kifestőkben… Tovább »

10 meghökkentően vicces póló az USA-ból

Nem minden az, aminek látszik. Minden nyerhet új értelmezést, csak néhány pihent elme szükségeltetik hozzá.  Erősen továbbgondolva minden megszokott karakter, rajz, beidegződés új értelmet nyer, és más megvilágításban él tovább. A cél egyszerű: kitűnni a tömegből, meghökkenteni, vagy csak mosolyt csalni a barátok arcára.  Éppen emiatt rendkívül népszerűek a fenti elveknek megfelelő vicces, meghökkentő pólók. Válogassunk… Tovább »

Bakik olasz módra

Bakik márpedig vannak. Nemcsak itt Itáliában, mindenhol.  Álljon itt néhány a személyes gyűjteményemből. Letörött, de megtaláltam! Valaki hívna egy orvost? Grazie!   Conchita Wurst elődje … Egy villamos székén talált karcolat – de legalább megpróbálta: Néhány souvenir gyöngyszem: Ha szerette volna a tésztát … Ha esetleg nem merted jól megnézni az eredetit, most hazaviheted behatóbb… Tovább »

Meghökkentő kütyük, agyament találmányok

Kreatív elmék agyament találmányai. Van az úgy, hogy nekünk is eszünkbe jut egy-két őrült ötlet, ami aztán elmúlik. Viszont vannak emberek, akik ezeket az ötleteket meg is valósítják. Az alábbi termékek ezt példázzák. Mindegyik megvásárolható külföldi webshopokban. Jöjjenek hát a fellépők: 1. Számzáras fagyiőr, mely védi kedvenc fagylaltunkat az illetéktelen fogyasztóktól. Kollégiumokban elengedhetetlen.    … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!