Cinnamon 4X

Ezek a legnagyobb koreai szépségápolási márkák legújabb kollekciói

A koreai szépségápolás újdonságait bemutató sorozat befejező részéhez értünk.  Megszokhattuk már, hogy a legnagyobb koreai szépségápolási márkák minden évben újabb kollekcióval lepnek meg minket. Így van ez az idén is. Egy részük limitált, de van olyan is, ami ezután a márka állandó kínálatát erősíti. Általában a limitált kiadású termékcsaládok megjelenésekor azt gondolom, hogy ez igen, ezt… Tovább »

Ezekért a különleges formájú gyűrűkért rajonganak a sztárok

Egyedi tervezésű,  hagyományos motívumokra épülő keleties varázslat – mutatós, különleges formájú ékszerek, melyekért sztárok rajonganak. Itt a legszebb 16. Indiában óriási hagyománya van a mutatós ékszerek használatának. Európai szemmel nézve akár túlzásnak is gondolhatjuk a mesterien kidolgozott, de szokszor hatalmas nyakékeket, szinte az egész alkart beborító karpereceket,  különleges gyűrűket. Több indiai tervező felismerte a nyugati… Tovább »

Tudtad, hogy az örökké puha maradó törölköző nem pamutból készül?

Gyakorló háziasszonyként sok bajom van a törölközőkkel. Elszürkül, kifakul és egy idő múlva olyanná válik mint a smirgli. Van megoldás? Biztos a mosóporom nem jó, vagy az öblítő. Az mégsem járja, hogy néhány hónap után a gyönyörű pamut frottír törölközőmből egy szúrós, szürke, szégyellni való rongy legyen – gondoltam magamban, és eldöntöttem, ha a fene… Tovább »

Kockák, melyek levezetik a stresszt

Felvételi? Vizsga? Állásinterjú?  Gondoltad volna, hogy az efféle stresszhelyzetek kezelésére számos kütyü létezik? A stresszlabdák kora lejárt. Itt a stresszkocka, minden oldalán egy nyomkodható, tekerhetó, piszkálható, ki-be kapcsolható felülettel. A fejlesztők szerint segít koncentrálni, levezeti a stresszt, csökkenti a szorongást.  Annak jöhet jól, aki folyton piszkál valamit. A haját macerálja, a ceruzáját rágja, vagy más,… Tovább »

5 cuki szépségápolási cucc Dél-Koreából

Aki a cukit szereti, rossz ember nem lehet.  Ezek a szépségápolási szerek viccesek, aranyosak, és itt nem gyerekek számára készülnek. Dél-Koreában nagyon népszerűek az aranyos karakterekkel díszített csomagolású termékek. Őszintén mondom, hogy én vén nyanya létemre is rajongok ezekért a cuki kozmetikumokért, egyszerűen azért, mert jó rájuk nézni. Akárhányszor az ember a kezébe veszi, azonnal mosolyt… Tovább »

10 különleges ajándékötlet a tengerentúlról

Mi a csudát vegyek karácsonyra? Örök dilemma. Legyen személyes, vagy legalább egy kicsit egyedi, ne legyen tucattermék, és örüljön neki a megajándékozott. Kozmetikai csomag, ajándékkosár? Uncsi. Ajándékkártya? Ötlettelen, de legalább nem fogsz mellé. Na de akkor mégis mit? A helyzet nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Ha hajlandó vagy kilépni a virtuális sztrádára, kitárul előtted… Tovább »

Gyémántba zárt titkos üzenet

Idejétmúlt a személyre szabott vésett ékszer, itt az új hullám, a gyémántba zárt titkos üzenet. Innovatív, kifinomult, mégis végtelenül egyszerű és diszkrét. Jessie VE angol ékszertervező olyan gyűrűt álmodott, melynek kövei titkos üzenetet közvetítenek. Szám szerint 6  vagy 8 karakter helyezhető el a kövekben, gyűrűtípustól függően, a Braille ABC betűit használva. Szabad szemmel az üzenet… Tovább »

A hét 15 legizgalmasabb terméke a nagyvilágból

Izgalmas és meglepő termékek a nagyvilágból. 15 cucc ami az elmúlt napokban felkeltette az érdeklődésem, és a ti figyelmetekre is pályázik. “Munkaköri ártalomként” sok időt töltök külföldi shopok kínálatának tanulmányozásával. Nagyon sok érdekes, izgalmas, vagy éppen csak megnyerő, szemet gyönyörködtető terméket látok, de nem mindenből készül bejegyzés. Éppen ezért úgy gondoltam, hogy havonta 1-2 alkalommal… Tovább »

Virtuális ékszermustra – a világ legjobb tervezőinek 30 ékszerkülönlegessége

Merülj el az ékszerek különleges, misztikus világába. Letűnt korok elfeledett formavilága, természet ihlette egyszerűség, természetes ásványok, drágakövek csodája,  Időzz el a világ legjobb, legkülönlegesebb tervezőinek kollekcióiban, engedd, hogy ezek a különleges darabok az érzékeidre hassanak. Szenvedély, öröm, gyász – figyeld meg, mi az az érzés, melyet a különböző ékszerek közvetítenek. Kíváncsi vagyok, találkozik-e ez az… Tovább »

20 attraktív ékszer, ahol az ezüst és az arany találkozik

Az ékszerek nagyszerű kiegészítői ruházatunknak, stílust adnak neki, kiemelik szépségét. Egy egyszerű fekete ruha is királynőivé változtatható egy gyönyörű nyakbavalóval. Óriási a dömping az ékszerpiacon. Nagyon sok a kommersz és tucattermék. Sokan nem is bírják az olcsó fémeket, viselésük allergiát okoz. A nemesfémekkel általában nincs baj. Ha eldöntöttük, hogy igen, inkább ezüst vagy arany ékszereket vásárolunk,… Tovább »

Mindenki ilyet akar – Pokémon Go karkötő az eladási listák élén

Alig néhány hete debütált a Pokémon Go nevű addiktív játék, máris rekordokat döntöget. Nemcsak a letöltési listán, a játékkal kapcsolatos termékek eladási listáján is az élre ugrott. A legnépszerűbb Pokémon Go karkötő. Mindenki ilyet akar. De mégis mit tud ez a karkötő, miért szeretné mindenki megkaparintani egy példányát?  A Pokemon Go játék lényegét tekintve egy GPS… Tovább »

Rétegezett arany – ez az új eljárás sokkolja a világot

Manapság egyre kevesebben hordanak arany ékszert. Olyat ami annak látszik, annál inkább. A futtatott arany rövid élettartama miatt leáldozóban. Néhány éve megjelentek a töltött arany ékszerek (melyről írtam is korábban), és most újabban a rétegezett arany ékszerek sokkolják a világot. Mitől rétegezett? Az alap fémre kémiailag oldott, általában 18 karátos arany kerül több rétegben. A… Tovább »

10 meghökkentően vicces póló az USA-ból

Nem minden az, aminek látszik. Minden nyerhet új értelmezést, csak néhány pihent elme szükségeltetik hozzá.  Erősen továbbgondolva minden megszokott karakter, rajz, beidegződés új értelmet nyer, és más megvilágításban él tovább. A cél egyszerű: kitűnni a tömegből, meghökkenteni, vagy csak mosolyt csalni a barátok arcára.  Éppen emiatt rendkívül népszerűek a fenti elveknek megfelelő vicces, meghökkentő pólók. Válogassunk… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!