Cinnamon 4X

Táskák melyek megdobogtatják a szíved – Anuschka

A sokszínűség gyönyörködtet. Ennek jegyében új sorozat indul, melyben nálunk kevésbé, vagy egyáltalán nem ismert márkák egyedi és különleges darabjait mutatom be.

Kezdjük a táskákkal. Az első márka a 2000-ben Indiában alapított, de az USA-ba áttelepült Anuschka márka. Kezdetben családi vállakozásként indult, majd világszerte elismert és kedvelt luxusmárkává nőtte ki magát.

Az alapítók látása szerint a táskáik mindegyike hordható művészet. Ez így is van. Hagyományos és újszerű mintavilág – buja természet, varázslatos állatvilág – melyet szorgos kezek varázsolnak a jó minőségű bőr alapanyagra. Minden egyes darab egy kézzel készített műalkotás.

Talán ez volt az a táska, amit elsőként megpillantottam. Azt hiszem azonnal tátva maradt a szám,

Eleje:

Háta:

majd az ámulat után rögtön a sírógörcs kerülgetett, főként akkor, amikor kiderült az ára is:) Azóta számba veszek minden sprórolási technikát. Úgyis meleg van, 2 hét kenyéren és vízen? Hm. Meggondolandó.

Persze ha arra gondolok, hogy az egyik plázában a múlt héten 10.000 forintért csak műbőr pénztárcát tudtam volna venni, már nem is tűnik olyan soknak. Na de ne foglalkozzunk az anyagiakkal, nézzük a kínálatot. Ezt nektek is látnotok kell!

A táskákhoz természtesen hozzá illő pénztárcát is lehet kapni. Minden minta a hátoldalon folytatódik.

Varázslatosak ugye?

A legolcsóbban talán az eBay-en lehet hozzájutni. A teljes kínálat megtekintéséhez KATT IDE >>

Ha további táskákat nézgetnél a teljes kollekciót megtalálod a márka hivatalos weboldalán: Anuschka Leather

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!