Cinnamon 4X

Esküvőre vagy hivatalos, és nincs egy rongyod sem? Ezekből a webshopokból vásárolhatsz olcsón

Esküvő, koktélparti vagy nyári kiöltözős? Nincs mese, ide valami különleges kell! 

Ismerős az érzés, amikor állsz sok ruhától éppen alig becsukható gardób előtt, és rájössz, hogy nincs benne semmi használható?  Az egyik gönc kopott, a másik divatjamúlt,  és a harmadik? Na arról ne is beszéljünk. Az éppen úgy áll rajtad mint tehénen a gatya. Kell valami egyedi, olyan amit bárhová fel lehet venni, és az sem baj, ha a barátnőd megpukkad a sárga irigységtől ha meglát benne.

Nincs vész, igazi különlegességeket hoztam. Kipróbált webshopokat, melyekből olcsón, nagyon jó minőségű egyedi ruhákat vásárolhatsz.

Chi Chi London

A webshop elérhetősége: Chi Chi London

Különleges, mesterien megalkotott ruhák, melyeket egyedileg terveznek. Nincs sorozatgyártás, nem  tucattermék, minden darab egyedi.

Több angol shopban létezik az a szimpatikus vonal, hogy ugyanazt a ruhát megtervezik alacsony (petite), molett (curve), magas (tall) testalaktra is. Ez azért is nagyon jó, mert kis hazánkban alig van találunk olyan üzletet, ahol minden testalkat találhat magának megfelelő holmit. Itt is így van. Külön menüpont alatt találod meg ezeket a ruhákat.

Nagyon sok termék kapható leárazva. Akár 20 fontért kifogástalan, jól szabott, nem elméretezett ruhád lehet. Kipróbáltuk, a szállítás ideje megfelelő, a minőség kiváló, valóban úgy néz ki mint a képen. 

35 font felett ingyenes szállítás, első vásárlásnál 10 % kupon is használható. A kód: HELLO10

A leárazott kínálatból válogattam:  (a bemutatott ruhák átlagára 10.000 Ft körül mozog, de találhatsz olcsóbbat is)

Bonprix 

A webshop elérhetősége: Bonprix

Ebben a magyar nyelvű webshopban is nagyon szép és olcsó alkalmi ruhákat találhatunk. A legnagyobb előnye a shopnak az, hogy a ruhák méretskálája elég bő, minden ruha nagy méretben is kapható.

Dorothy Perkins

Szintén egy olcsó angol webshop, ami érdemes a figyelemre. Alkalmi ruhák mellett koszorúslány, és esküvői ruhák is találhatóak itt.

A webshop elérhető itt: Dorothy Perkins

Rocky My Vintage

A webshop elérhető itt: RockyMyVintage

Nagy divat mostanában a régi időket idéző esküvő, ahová minden vendégnek valamilyen korhű ruhában illendő érkeznie.

A RockyMyVintage éppen erre szakosodott. Régi, elfelejtett korok ruháit, és kiegészítői vásárolhatóak meg itt. 

Extra bónuszként még egy tipp. Akár 5 fontból (kevesebb mint 2000 forintból is lehet új alkalmi ruhád, ha szemfüles vagy. Minden egyes darab 5 fontba kerül az Everything5pounds üzletben. Naponta érkeznek új ruhák, az oldalnak több mint egymillió követője van a Facebookon (itt mutatják be a következő napi készletfrissítést), ezért érdemes résen lenni. 

Néhány darab a kínálatból:

Neked melyik ruha tetszik a legjobban?

Ha tetszett visszavárlak. Kedveld Facebook oldalamat, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!