Cinnamon 4X

Tetszik az amerikai retró? Néhány filléres kiegészítővel megvalósíthatod!

Rajongsz a régi amerikai filmek világáért? Irritál a túl modern környezet, valami egészen másra vágysz? Talán az amerikai retró lesz a te stílusod. Alakítsd át az otthonod fillérekből! 

Ha amerikai retróra gondolunk, elsőként ezek a falat díszítő fém táblák jutnak az eszünkbe. A tábla egyszerűen a falra tehető, vagy készíthetünk neki egy ilyen klassz kis létrát:

Amerikai stílusú ételbár a konyhámban? Akár azt is lehet. A szoba, pince vagy a műhely is lehet hasonló stílusú. Mehet a falra a rendszámtábla, a régi autó képe, régi plakát, kávé, kóla, bármi ami retró, a lényeg hogy sok legyen belőle.

A világítás fontos elem, mely meghatározza az egész hely hangulatát. Kicsit sejtelmes, abszolút nem hivalkodó, valami nagyon egyszerű, mégis egyedi. Egy lámpa itt nem lámpa! Ide egy picit több kell…

Ha van egy régi lámpád, vagy egy jobban kinéző foglalatod, akkor elegendő néhány retró kinézetű modern villanykörtét vásárolni hozzá.  Az ára 1,50 USD-tól indul. Valami ilyesmire gondoltam:

Ha villanykörte nem lenne elég elegáns, hát tessék. Lehet ilyet is! 

Ezek után már nem sok minden kell, csak néhány kiegészítő. Egy megkopott zászló, néhány retró moci, plakát vagy vászonkép. A többit a te képzeletedre bízom.

A bemutatott retró cuccok lelőhelye: Vintage fém dekorációk I.Vintage fém dekorációk II.Vintage villanykörtékVintage lámpákAmerikai zászlókTiffany lámpákMotor modellekVászonképek

Ha tetszett tarts velem legközelebb is, még nagyon sok érdekességgel várlak. Iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, kedveld Facebook oldalam, garantáltan nem maradsz le semmiről.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!