Cinnamon 4X

Amerikai webshopot teszteltünk – SA Fishing TEAM

A shopping blogger is külföldön vásárol, hol máshol. Mostantól azt is megtudhatjátok, hogy pontosan mit és honnan. Tesztelem a webshopot, az ügyintézést, a szállítási időt, minőséget, az esetleges reklamációt, a vámolással kapcsolatos tapasztalataimat, és mindezt rendszeresen meg is osztom veletek. 

Elsőként a SA Company Fishing amerikai webshop kerül górcső alá. 

A sztori:

A férjem és a fiam megszállott horgász.

Természetesen a horgászcuccok, apróságok, zsinórok egy része is külföldről kerül a kellékes dobozba.  Most a közelgő nyári időszakra kerestünk megbízható nap elleni védelmet, arcvédőt, sapkát vagy nagy méretű kalapot.

Így találtunk rá a SA Fishing webshopjára. Ez egy USA-ban székelő internetes áruház, nemzetközi szállítási lehetőséggel. A csomagajánlatai nagyon tetszettek, főként azért mert itt csak a darabszám van meghatározva, pl. a csomagban 2 póló 3 arcvédő található, de a mintát mi választhatjuk ki.

A mi választásunk erre a pack ajánlatra esett, ami tartalmaz: 1 db hosszú ujjú taktikai felsőt, egy rövid ujjú pólót, 3 db arcvédőt, és egy óriási szalmakalapot.

A webshop címe:

SA Fishing online shop

A pack ajánlatok itt érhetők el: SA Fishing csomagajánlatok

Megrendelés

Egy egyszerű regisztráció után már ment is a kosárba a kiválasztott pack. A megrendelés előtt kiválasztottuk a nekünk tetsző mintázatot, beírtuk a szállítási országot. Ekkor derült ki, hogy a szállítási díj Magyarországra: 17 USD. 

Mint Amerikában megszokhattuk, mindig vannak kuponok, amit használni lehet. Sajnos a csomagajánlatokra nem vonatkozik, így ez ennyi. Mindenesetre megpróbáltuk.

A fiúk itt kiszálltak, a további ügyintézés már az enyém…

Fizetés

Az rendelési összeget én PayPal számlával fizettem ki, de lehet kártyával is fizetni, kinek melyik a kényelmesebb.

Szállítás

Kifizettem, megrendeltem. Néhány nap után a megrendelés állapota: feldolgozás alatt. Bosszantott a dolog, így azonnal rárepültem az élő 24 órás chat-re, bosszantásként akkor, amikor tuti éjszaka van ott  magyarázatot követelve a késlekedés okára. Az egyik általam választott termékből hiány van a raktárban, jött a megnyugtató válasz. Jövő hét elején postán lesz. És lett is. 

A postai feladást követően érkezett egy levél a szállítás kézhezvételi időpontját közölve. Parádés. 

A szállítás DHL Globalmail-el történt – általában az USA-ból így jönnek a csomagok, legtöbbször Németországon keresztül.

A nyomkövető információ szerint a csomag landolt is a Heathrow Airporton naná hogy Londonban. Jó kis kerülő.  Kezdtem irigy lenni rá 🙂 Aztán Londonból át Németországba.  Itt szokás szerint gondosan átcímkézték, így a feladónál már egy német postai cím szerepelt. Hurrá, talán így a vám és ÁFA fizetés is elkerülhető lesz.

A csomag miután bejárta a fél világot, és picit várt is a szállításra, a megrendeléstől számított 3 hét múlva landolt nálunk.

Vámfizetés, vámolás 

A számla végösszege 67 USD volt, mely összeg már jóval a vámhatár felett van, de köszönhetően a gondos német kezeknek, nem kellett semmiféle extra költséget, vámot, import termék ÁFA díjat fizetnem. Bár egy sárga cetli azért jelzi a csomagon az árulást, de ezzel senki nem foglakozott szerencsére.

A csomag

Bevallom, kicsit tartottam attól hogy a szalmakalap túléli-e a szállítást, de kár volt aggódnom. Egy óriási dobozban érkezett, így  ő én volt helye mindennek.

A minőség szuper, a csomag hiánytalan. A kért XL-es méret megfelelő. A férjem édi volt, és elvállalta a modell szerepet:

Összegzés

Összességében elégedettek vagyunk, talán a 3 hét szállítási idő egy kissé sok. Az USA-ból rendszeresen vásárolunk, 10-14 nap az átlag. A minőség, méretezés rendben, az ügyfélszolgálat kiváló.

A dobozon érkezett egy kuponkód, melyet a következő vásárlásnál lehet beváltani, ez is pozitívum.  Ezt a kódot szerintem ezt ti is használhatjátok. A kód: SAFAMILY10 (10 % kedvezmény)

Értékelés: 10/9 kizárólag a szállítás késedelme miatt.

A webshopok tesztelését folytatom. Ha érdekel,  kövesd a blogom a Facebookon, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!