Cinnamon 4X

Ezek a legújabb fejlesztésű koreai kozmetikum típusok

Folyamatos a leghatékonyabb összetevők utáni kutatás Dél-Koreában, melyekből a tökéletes szépséget szolgáló szépségápolási szerek készülnek. Ha van bármiféle szépséghiba, arra itt létezik megoldás.

A sorozat előző részeiben a maszokat érintő újdonságokat, és a trendi és legújabb összetevőket ismerhetted meg.

Jöjjenek az újítások, és legújabb terméktípusok!

Szérumpor

Ez az innovatív formula por állagú, mely dörzsölés hatására folyékonnyá változik. A fejlesztők azt mondják, hogy ezek a szérumok sokkal stabilabbak, és hatásosabbak lesznek, mint hagyományos társaik. Izgalmasan hangzik, biztos ki fogom próbálni.

Néhány márkánál már találkozhatunk velük, ha kíváncsi vagy a kínálatra, itt megnézheted: Por alapú szérumok

Gél csíkok pattanásra

A legújabb pattanást eltüntető termékek a gél szalagok, melyeket közvetlenül a pattanásra kell ragasztani, így pontosan ott hat óriási erővel, ahol a legjobban szükséges.

Eddig is voltak már pöttyeltüntető ragacsokde ez valami sokkal hatékonyabb cucc lesz. Kíváncsian várjuk.

A most kaphatóak nagyjából így néznek ki:

A hajápolás a fejbőrrel kezdődik

Van benne valami. A szép haj nemcsak a látható dolgokon múlik. Éppoly fontos a belső egészség, mint a fejbőr és a hajhagymák egészége, kondíciója, éppen ezért ezentúl nem csak az arcbőr kiváltsága a szérumok használata, már létezik külön a fejbőrre kifejlesztett változat is.

Már most is létezik ez a vonal – néhány termékkel –  a jövőben a kínálat bővülésére lehet számítani. A jelenlegi kínálat: Fejbőr és hajápoló esszenciák

Egy alkalomra elegendő kozmetikumok

Létezik az a helyzet – utazás, edzőterem – amikor jól jönne egy olyan kiszerelés a kedvenc kozmetikumodból, ami egy alkalomra elegendő? Így nem kellene cipelni a teljes kiszerelésűt és lemondanod sem a megszokott ápolásról. Persze vannak a minták, de minden termékből nem kaphatóak. 

Képet mutatni nem tudok, mert ez a terméktípus még csupán terv. Az ötlet jó, reméljük hamar kapható lesz.

Ápolás a zuhany alatt

Kevés az időd? Nem vagy egyedül. Testápolás a zuhany alatt – erről már hallottunk. Na de hogy lemosható ápoló maszk váljon a szappanból?  Ilyen is lesz. Íme az első zsenge:

Ígérnek még játékos, színesedő csomagolást, otthoni SPA élményt, bővülő smink kínálatot. Mi mindenesetre résen leszünk.

A sorozat utolsó részében a márkák 2017-es legújabb limitált kollekcióit mutatom meg,  mert annyira szépek, hogy nektek is látnotok kell! 

Ha érdekel a folytatás, várlak vissza!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!