Cinnamon 4X

Miss India plus size hölgyeknek tervezi királynői ruháit

Az egykori Miss India, elismert modell és színésznő, Kimi Verma piacra dobta kizárólag plus size hölgyeknek tervezett kollekcióját.

Mi vesz rá egy darázsderekú, elismert szépséget arra, hogy ruhákat tervezzen extra méretekkel bíró hölgyeknek?

Kimi szerint minden nőnek joga van hozzá, hogy elbűvölő és vonzó legyen, és ez igazán nem függ a testalkattól.  Nincs az a méret, alkat, amire ne lehetne egy olyan ruhát tervezni, amiben a viselője királynőnek ne érezhetné magát.

Webshopjában a méretek – ami egyébként a legkisebb 45″ mellbőségtől (114 cm) indul – csak afféle iránymutatás. Ha valaki a legnagyobb megadott méretnél (55″ mellbőség) nagyobbat szeretne, elkészítik számára. 

Hiánypótló az elgondolás, ugyanis alkalmi ruhákat tekintve elég gyér a felhozatal, ha valaki nem átlagos méretekkel bír. Hiába a sok hímzett, habos – babos szépség, ha a ruha kizárólag kis méretben kapható. A jól szabott, luxus anyagokból készített ruhákat el lehet készíteni nagyobb méretben is, figyelve a tökéletes illeszkedésre, és a testalkat sajátosságaira, nem feltétlenül kell “zsák” szabásban, lógó bő lepelben gondolkodni.

Na ugye, hogy ugye? Lehet ezt valahogy így is. Kimi szerint a legnagyobb elismerés számára a vásárlói szemében csillogó örömkönny, és annak tudata, hogy a mérete miatt senkinek nem kell kimaradnia a divat világából.

Ha van kedved, nézd meg a teljes kollekciót. Kimi nemzetközileg is szállító webshopját itt érheted el: Kurves by Kimi

Ha további érdekes webshopokra, különleges termékekre vagy kíváncsi, tarts velem legközelebb is! Íratkozz fel hírlevelemre, kedveld Facebook oldalam, garantáltan nem maradsz le semmiről!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!