Cinnamon 4X

4 szépségtrend aminek búcsút inthetsz az idén

 Ez a 4 szépségtrend búcsúzik 2017-ben. Valljuk be, annyira nem is bánjuk. 2017 a természetesség éve!

Természetellenes, giccses, túl sok smink – na ez már múlté. Egyre többen voksolnak a természetességre. Ennek fényében nem meglepő, hogy ezeknek az elmúlt években virágzó szépségtrendeknek búcsút inthetünk az idén.

Ombre haj

Szép, szép, de ilyen haj nincs. Mű és természetellenes. Ha valaki igazán trendi hajat szeretne, akkor térjen vissza a természetességhez.  Ha mégis ragaszkodsz az ombre hajhoz, ám legyen. Az ombrét a balayage technika váltja fel. Itt a fodrász kézzel viszi fel a festéket, nincsenek nagy kontrasztok, és sokkal természetesebb hatást kelt.

Erős kontúrozás

Kim Kardashiannak nagyon jól áll ez az szépen megrajzolt szempár, de valljuk be őszintén, ez nem a mi világunk. Egyrészt nem tudunk órákig a tükör előtt libegni, és valahogy olyan maszkszerű az egész. Egyre több híresség voksol a sminkmentes megjelenés mellett is, de ha már smink, a mérleg nyelve itt is a természetesség felé billen. 

Túl sötét szemöldök 

Igen, vége a vékonyra kiszedett szemöldöknek. A trendi szemöldök vastagabb mint valaha, de természetes, és az arcszínhez passzoló. Még véletlenül sem koromfekete!

Cuki körmök

Pandák, cicák, strasszok, matricák, gyümölcsök – vicces és szórakoztató volt srácok, de ez már a múlt. A legjobb ha valami egyszerűre voksolsz.

Ezek voltak leköszönő, és újabb szépségtrendjeink. Üdvözlöd, vagy sajnálod a változást?

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!