Cinnamon 4X

Ezekért a különleges formájú gyűrűkért rajonganak a sztárok

Egyedi tervezésű,  hagyományos motívumokra épülő keleties varázslat – mutatós, különleges formájú ékszerek, melyekért sztárok rajonganak. Itt a legszebb 16.

Indiában óriási hagyománya van a mutatós ékszerek használatának. Európai szemmel nézve akár túlzásnak is gondolhatjuk a mesterien kidolgozott, de szokszor hatalmas nyakékeket, szinte az egész alkart beborító karpereceket,  különleges gyűrűket.

Több indiai tervező felismerte a nyugati világ különlegesség iránti igényét, és az elvárásoknak megfelelő, abszolút hordható, igen egyedi modellek születtek, melyekért még a sztárvilág is rajong. Az ok egyszerű: ki kell tűnni a tömegből, nem lehet kommersz, mindenki által viselt, és ami még számít: egy mini ékszer nem mutat jól sem a fotókon, sem a filmvásznon. Oda valami egészen ütős cucc kell, olyan ami van annyira különleges, hogy leszámol minden eddig ismert szabállyal.

Lehet ez egy “több ujj gyűrű”, vagy egy láncos egész ujjat díszítő, esetleg egy különleges nyitott elejű, melynek értékét a természetes kövek és gyöngyök is emelik.

Csodálkozunk rá a különleges megoldásokra!

A bemutatott ékszereket az ISHARYA nemzetközileg szállító indiai webshop kínálatából válogattam.

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is, még nagyon sok érdekességgel várlak! Kedveld Facebook oldalam, íratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!