Cinnamon 4X

10 filléres körömápolási kiegészítő

Ápolt, attraktív körmök egyszerűen, fillérekért? Néhány hasznos kiegészítő, mely megkönnyíti a dolgod.

A lakkozás nálam egy igazi kis házi katasztrófával felér. Te, mi van a füleden? – kérdezte a férjem a múltkor. Semmi, semmi! Hát igen, még oda is került. Valahogy, valami megmagyarázhatatlan módon. Biztos a manók, mi más…

Aztán ha végre rákerül a szín – jó esetben a körmömre – már csak le és elkenni nem kellene. De éppen most viszket az orrom, lecsúszott a zoknim, szomjas vagyok, éhes vagyok, fázok. Hogy rajta marad-e a lakk? Hát aligha ússza meg tökéletes állapotban. 

Kellene ide valami körömlakk katasztrófa elhárító szerkezet. Ki gondolta volna, hogy van ilyen. Többféle is. Pont az ilyen “ügyes” csajoknak tervezték, mint amilyen én is vagyok.

Ezzel a kék géllel kell bekenni a köröm körüli területet, így elkerülhetjük a bőr körüli terület elmosódott, levakarhatatlan színnel való ellátását, melyen általában csak a fültisztító pálcika segít (főleg ha a vatta szála nem ragad bele).

lakk

Ez a műanyag szerkezet is valami ilyesmire való, kordában tartja a festéket, és a francia manikűr elkészítésében is segít.

lakk1

Ez kérem pont az, amire szükségem van. Körömvédő “páncél”. Megvédi a körmöt addig, míg megszárad.

dsc

Gél lakk alá való fólia, melyet ha megkopott, lenőtt, meguntad, egyszerűen eltávolíthatod a lakkal együtt.

lakk

Szilikonból készült gyakorló lap, melyen kikísérletezheted a tuti mintát, színt, így sokkal biztosabb a siker.

lakk2

A köröm körüli bőr leradírozásra hivatott alkalmatosság.

36321Ki gondolta volna hogy ilyen is van. Ezzel a fésűszerű tartozékkal elkevert több színű festékkel különleges, egyedi körmöket varázsolhatsz magadnak.

dsc-2

Benőtt körmök megrendszabályozásához használatos eszköz.

dsc-1

Több színű minta elkészítéséhez nyújthat segítséget az ujjra húzható gyűrű. Palettaként akár minden szirmára különböző szín kerülhet, a körömhöz közel van, így nagyon praktikus.

dsc-4

Viaszos ceruza, mely arra hivatott, hogy a körömre szánt strasszokat megfogja, és a körömre varázsolja. Állítólag nagyon jól működik.

dsc1

A fenti hasznos kiegészítőket a Magyarországra ingyenesen szállító, olcsó kínai gyártói Born Pretty Nail Art kínálatából válogattam.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!