Cinnamon 4X

Ezt veszi az amerikai karácsonyra – TOP5 legnépszerűbb játék

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem felettébb érdekel, hogy melyek azok a termékek, melyet a legtöbben tesznek be a fa alá.

Több szempontból érdekes ez a tudás, ugyanis ebből le lehet szűrni a divatot, az aktuális trendeket, és az sem elhanyagolható, hogy sok ember általában nem téved. 

A lista elkészítésében az eBay folyamatosan frissülő, államonként gyűjtő oldala volt a segítségemre.

img_8265

Elsőként nézzük meg, melyek a legnépszerűbb játékok most az USA-ban!

Játék

Rubik kocka

Kiváncsi lennék, hogy nálunk a játékboltok polcain szerepel-e még ez a világszerte kedvelt logikai játék. Mindenesetre Nebraska államban most, 2016-ban a Rubik kocka viszi a prímet.

8adc2ece-c3e2-4687-ad16-d4e7ad4fec97-19262-0000081f42c0371e_tmp

Pokémon Holo kártya

Több államban vezeti a listát a Pokémonos Holo kártya. Gyűjthető, cserélgethető, nagyon sokféle létezik belőle. A ritkább darabok nagyon sokat érnek.

img_8266

Mágikus világító autópálya

Szintén több államban vezet ez a nagyon egyszerűen összerakható, olcsó, ötletes, világító autókkal rendelkező autópálya. Nekem nagyon tetszik 🙂 Nézd meg te is ezen a videón, hogy mit tud:

img_8271

Sikoltó repülő majom

Ez egy elég “pihent agyú” játék, de legalább vicces 🙂  Mint ahogy a képen látszik, a majmot ki kell húzni, és kilőni. Amint a majom száguldani kezd, sikoltozó hangot ad.

img_8272

 

Watch Ya Mounth

A végére hagytam a legjobbat. A játék lényege annyi, hogy egy szilikonos szájfeszítő ízét kell a szádba tenni, és a kártyán szereplő szöveget kiolvasni.  A többieknek persze ki kell találni, de a feladat sokszor nem is olyan egyszerű…

img_8273

Ezek voltak a legnépszerűbb játékok, de itt még nincs vége. Legközelebb a divat, és az elektronikai cuccok toplistás versenyzőit mutatom meg, remélem velem tartasz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!