Cinnamon 4X

Szépségápolási gépek Kínából – testkezelés, alakformálás

Virtuális túrára invitállak. Térképezzük fel együtt a kínai szépségápolási gépeket. Nézzük át a kínálatot, kitérve az árakra is. A Kínából beszerzett saját gépeimet is megmutatom, és megosztom a velük kapcsolatos tapasztalataimat. Tarts velem!

Kezdjünk az alakformáló, testkezeló gépekkel. 

Mindenek előtt tisztázzunk valamit. Ha most azt gondolod, hogy Kínából nem érdemes gépet venni, mert nem jó,  ki kell hogy ábrándítsalak. A szépségápolási gépek óriási hányada Kínában készül. Kerül rá valamilyen márkajelzés, és már mehet is a dobozba, onnan a boltok polcaira. De miért is adnánk többszörös árat azért, amit akár gyári áron is megvehetünk?

Talán már olvastál tőlem néhány bejegyzést, így tudod, hogy előbb-utóbb megtalálom a legolcsóbb, legjobb beszerzési forrást, gyári mintaboltot. 

Hosszas keresgélés után most is ráakadtam néhányra. 

Az első, akiről ma mesélni szeretnék, egy kínai gyártói webshop a Forskincare. A gépet, amit innen vásároltam már több mint egy éve használom, és mondhatom nagyon meg vagyok elégedve vele. A legmegdöbbentőbb talán az ügyfélszolgálatuk. Fél évente rám ír egy munkatárs, afelől érdeklődve, hogy meg vagyok-e elégedve a megvásárolt  gépemmel, és nem szeretnék-e hozzá bármilyen pótalkatrészt. Valahogy itthon nem vagyok efféle törődéshez  szokva.

Az üzlet ITT érhető el.

Nézzük a gépeket!

Igen, tudom, talán egy kicsit túlzó, hogy egy kozmetikai szalongépet vásároltam saját magamnak, de osztottam szoroztam egy kicsit. Kiszámoltam, hogy mennyit költöttem fogyasztó, feszesítő bérletekre, kezelésekre, nem beszélve az időről, parkolásról. Aztán meg nem csak egyedül használhatom, így már abszolút megéri. A kavitációs, lipolézeres zsírbontó, vákuumos feszesítő és rádiófrekvenciás rántalanító gépemről minden információt, árakat, és azt hogy mire is való, elolvashatod itt:

Zsírbontó, ránctalanító gép külföldről? Kipróbáltam!

Idő híján nem nagyon használom a kavitációs részt. Rendszeresen a lipolézeres feszesítést, és a rádiófrekvenciás ránctalanítást használom. Több mint egy éve megvan a gép, tökéletesen működik.

Ez egy óriási online shop, így rengeteg holmi van. Az én gépem egy nagyon univerzális valami, így az ára sem kevés, igaziból a lipolaser az ami megdrágítja. Ha ez nincs benne, akkor sokkal olcsóbb.  Mindenkinek az igénye, és a pénztárcája dönti el, hogy melyik gép mellett voksol.

A legolcsóbb  kavitációs zsírbontó gép egy hordozható gépezet, 50.000 Ft-ba kerül ingyenes postával.

img_7984

Nagyjából 75.000 forintért 5 in 1 Kavitációs zsírbontó gépet kapunk, mely a kavitációs zsírbontás mellett már tartalmazza a vákuumos feszesítő, és a rádiófrekvenciás arckezelő fejeket is.

img_7985

Lipolézerrel kiegészítve a 6 in 1 Kavitációs zsírbontó gép ára nagyjából 160.000 Ft postaköltséggel. (ilyen az én gépem)

img_7986

Amire még számolni kell, az a vámköltség. Import termék ÁFA + vámkezelés díja. Fontos tudni, hogy a gépekhez ultrahang gél szükséges, külön testre, és arcra. Ezt itthon nagyon olcsón beszerezhetjük, így erre nem feltétlenül kell kint költeni.

A másik nagy sláger a hölgyek körében az IPL lézeres végleges szőrtelenítés. Viszonylag új fejlesztésnek mondható ez a kényelmesen használható kicsi gépezet. Arcra, hónaljra, bikinivonalra, testre egyaránt használható.

A 300.000 villanást tudó,  legolcsóbb otthoni IPL végleges szőrtelenítő gép ára: 41.500 Ft, ingyenes postával.

img_7988

A szauna nagyon egészséges, de mi van akkor ha nem fér el sehol, drága, és macerás is? Egy ilyen infrás méregtelenítő, szauna szerkezettel kiváltható.

Méregtelenítő izzasztó masina, az ára 110.000 Ft postaköltséggel.

img_7989

Aki járt már teskezlésen, annak ismerős lehet ez a nyirokmasszázs gépezet, mely a fogyasztó kezelések után segít a méreganyagoktól megszabadulni.

A nyirokmasszázs csizma ára kb. 110.000 Ft.

img_7990

Vannak itt olcsóbb gépek is, példának okáért itt ez a kézi vibrációs masszírozó gép  3.000 forintért. Egy hosszú nap után, nagyon hasznos tud lenni a fáradt nyak, váll felfrissítésére.

img_7991

Ha a cellulit jelenti számodra a legfőbb gondot, erre is van megoldás.  Ez a cellulit megszüntetó vibrációs masszírozó gép 13.500 forintba kerül postaköltséggel.

img_7992

Végezetül egy olyan készlet – ami ugyan nem gép – de masszázskedvelőknek nagyon hasznos lehet, egy lávaköves masszázs szett. Többféle van itt is, komolyabb, kisebb, nagyobb, érdemes körülnézni.

Az aktuális kínálat eléréséhez KATTINTS IDE

img_7994

Legközelebb az arcápolási gépek között nézünk szét. A fenti gépek akár otthoni, akár professzionális használatra is alkalmasak. Ha otthon használod a gépeket, fontos, hogy tartsd be a használati útmutatót, a javasolt kezelési időt, sorrendet, a két kezelés közötti minimális kihagyási időt. Ha ezt megfogadod, szerintem nagyon elégedett leszel az eredménnyel.

Ha tetszett tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!