Cinnamon 4X

Ilyen volt az év legnagyobb blogger rendezvénye

Minden évben van egy nap, ami rólunk bloggerekről szól. Nívós szakmai zsűri, és a közönség szavazatai döntik el, hogy ki érdemes az év bloggere díjra, emellett érdekes, és igen inspiratív előadásokra is számíthat a nagyérdemű.

Idén sem volt ez másképp. A Cosmopolitan Blogger Day október 16-án került megrendezésre.  

Sabján Johanna a Cosmopolitan főszerkesztője volt a nap házigazdája, a műsorvezetői feladatokat Steiner Kristóf mellett a tavalyi nyertes blogok bloggerei látták el.

img_7749

Az előadások rendkívül jók, inspiratívak, és jól összeszedettek voltak. A nap konklúziója a siker kulcsaként megjelölt kitartás, hitelesség, egyediség, használható tudás átadása mellett a világ egyre gyorsuló trendjeivel való lépés tartás volt. Nyitás a YouTube, az Instagram és az egyéb közösségi portálok felé. Egy jó blogger jelen van, nemcsak az írásaiban, de a YouTube csatornáján is, és az sem baj, ha az életébe is enged némi bepillantást az Instán.

Tibi atya is lelepleződött, megmutatta nekünk igazi valóját. 

img_7715

Bebassic parkos pólójában kikérte magának, hogy ő a felelős a magyarországi alkohol helyzetért, és elmesélte, hogy szerinte milyen is egy jó mém. Szerinte valami ilyesmi. Na köszönjük atyám, de a bloggerday után ez a friss mém nem volt túl szép 🙂  

img_7748

Többek között Király Viktor és Viszkok Fruzsina közösségi oldalak használatáról, 

img_7742

Fluor Tomi a legnagyobb céges együttműködésein keresztül a hitelesség fontosságáról beszélt.

img_7741

Megtudhattuk azt is, hogy hogyan lehet készpénzre váltani a blogírásra fordított időt. A kerekasztal-beszélgetésben a Cafeblogot szókimondó Petránk, a Bouvet bloggere képviselte.

img_7744

Talán nem tudjátok, de mi a Cafeblog bloggerei jól ismerjük egymást. Rendszeresen találkozunk workshopokon, rendezvényeken, és időnként összejövünk egy rozé melletti eszmecserére is. A versenyhelyzet ellenére elég jó, összetartó csapatot alkotunk. Örölünk egymás sikereinek, és ha találkozunk, jó barátként üdvözöljük egymást. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a közös fotó. Király Viktor is nagyon szeretett volna velünk fotózkodni, így nem tudtunk neki nemet mondani 🙂 A képen: Adriana DesignKonyhalálMenthaiMom with Five, és az Astrid – Én is a Vénuszról jöttem bloggere.

img_7739

Jöjjenek a díjazottak!

Az év legjobb bloggerei kategóriánként:

Az év vloggere

A díjat nyerte: FollowAnna

Állandóan mosolygó, karizmatikus személyiség, aki nagyon jó videókat készít. Megérdemelt a siker.

img_7717

Az év divatbloggere

A díjat nyerte: iEmma

Eddig még nem ismertem, de ha valaki 17 évesen elnyer egy ilyen rangos díjat, valamit tudhat. Weboldala kétnyelvű, posztjai színvonalasak.

img_7718

Az év beauty bloggere

A díjat nyerte: Oh My Brush

Viki blogját régóta követem és szeretem, ezért is örültem a sikerének. Ő is a koreai szépségápolás megszállottja, és a külföldi vásárlás népszerűsítője, akár csak én.

img_7737

Az év bloggere

A díjat nyerte: Fifty pairs of Shoes

Lindának (Konyhalál) és Izának (160 gramm) drukkoltam, de egy nagyon fiatal és tehetséges bloggerhölgy nyert. Eddig nem ismertem a blogját, de ami késik nem múlik…

img_7750

Az év felfedezettje

A díjat nyerte: Colorcam Magazine

Nagyon színvonalas, minőségi tartalmat generáló blog, jó lesz odafigyelni rá!

img_7752

A közönség kedvence

A díjat nyerte: Papp Inez Hilda YouTube csatornája

Az összes jelöltre lehetett szavazni a Cosmo oldalán, így a közönség  dönthette el, ki kapja a 6. díjat.  Hilda vlogger, eddig még nem láttam egyetlen videóját sem, itt az ideje, hogy bepótoljam…

img_7751

Na és hogy én mit tanultam még? Csak annyit, hogy mindenkiből lehet Cosmo lány 🙂 #oregbloggernemvenblogger 

img_7713

Képek: saját 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!