Cinnamon 4X

Manapság te is lehetsz királynő

Nagyot fordult a világ kereke. Manapság te is lehetsz királynő. Hol van már az az idő, amikor kizárólag a nemesek, hercegnők, királynők kiváltsága volt híres külföldi mesterszabóktól, divatházakból ruhákat vásárolni? 

Az online világ felkavarta a rendet. Ki sem kell mozdulnunk otthonról, mégis a legnagyobb márkák, a legszebb modelleket kínáló üzletek, a legkülönlegesebb egyedi ruhákat tervező divatházak versenyeznek a kegyeinkért. 

Már látom, ahogy legyintesz a kezeddel: na persze jó – jó, de ezt én biztos nem engedhetem meg magamnak.  Ruhát hozatni külföldről most tényleg nem királyi felségek, hanem a gazdagok kiváltsága.

 Biztos vagy ebben? Meggyőzhetlek?

Természetesen most nem kommersz tucattermékekről lesz szó. Egyedileg tervezett gyönyörű alkalmi ruhákat szeretnék mutatni nektek, egy feltörekvő londoni székhelyű divatház kollekciójából. A ruhák különlegessége, hogy minden modellből csak néhány darab készül, így garantáltan nem jön szembe az utcán,  az ára ennek ellenére még számunkra is megfizethető. A ruhák átlagára: 30-70 font, 39 font felett ingyenes európai szállítással.

A webshop itt elérhető el: Chi Chi London

Külön öröm számomra, hogy a plus size méretű hölgyekre is gondoltak. Talán számukra a legnehezebb megfelelő méretű, és mégis nőies alkalmi ruhát találni. Kezdjük is mindjárt ezekkel a szépségekkel a sort…

Plus size (Chi Chi Curve)

IMG_7505 IMG_7506 IMG_7507 IMG_7508 IMG_7509 IMG_7510 IMG_7511 IMG_7512 IMG_7514 IMG_7515

Normál méret (Chi Chi Petite)

A normál méretekkel bíró hölgyek sem panaszkodhatnak a kínálatra. A márkára jellemző különleges csipkeminta mellett ugyanúgy megtalálhatjuk a kifinomultan letisztult,  egyszerű darabokat,  a virágos, romantikus modelleket, és a fiatalos pasztell árnyalatokat is.

IMG_7480 IMG_7481 IMG_7482 IMG_7484 IMG_7485 IMG_7486 IMG_7487 IMG_7488 IMG_7489 IMG_7490

Gyönyörű darabok, szinte bármelyiket szívesen elfogadnám. Neked melyik modell a kedvenced?

Ha tetszett az összeállításom, tarts velem legközelebb is. Kedveld Facebook oldalam, iratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!