Cinnamon 4X

Hihetetlen, de itt tényleg minden csak 5 £

 Nagyon sok jó üzlet van Európában, de igazán olcsó kevés.  Ilyet találni nehéz, de nem lehetetlen. Ezt bizonyítja, hogy egy igazi aranybányára leltem Angliában, ahol minden egységesen 5 £. Se több se kevesebb. 

Most biztos azt gondolod, hogy ezek a cuccok azért kerülnek ennyibe, mert rossz minőségűek, vagy már nem kellenek senkinek. Hát ez nem igaz. Dzseki, ruha, ing, csizma, egyre megy – a minőség jó, az ár ugyanannyi.

Óriási sikere van az üzletnek,  több mint 1.300.000 követőjük van a Facebookon. Ez tipikusan az az üzlet, ahová érdemes naponta benézni. Minden nap újabb kincsek érkeznek. Ha valami megtetszik, érdemes gyorsan dönteni, a standard méretek hamar fogynak. Ha megjelenik egy ruha, az általában több féle színben kapható, persze csak addig míg valaki le nem csap rájuk.

Az üzletet itt érheted el: Everything 5 Pounds

Nemzetközi szinten szállítanak. A szállítási díjjal kísérleteztem, 1 terméknél 6 font körül, 2 terméknél 8, 3 terméknél 10 font. Ebből nyilván az következik, hogy több terméket jobban megéri venni.

A kínálatban megtalálhatóak női ruhák, sportruházat, plus size kínálat, férfi ruházat, kiegészítők, cipők, táskák, gyermek ruhák, cipők, lakberendezés, játékok.

Néhány kép az aktuális kínálatból:

Női ruházat:

image image image image image image

Plus size:

image image

Sportruházat:

image

Férfi ruházat:

imageimageimage

Gyermekruha

imageimage

Cipők, táskák, kiegészítők: image image image imageimage image image

Jó vadászatot!

Nem adom fel azt a törekvésem, hogy megtaláljam a legjobb üzleteket,  a legjobb vásárlási lehetőségeket.  Ha nem akarsz lemaradni semmiről, íratkozz fel blogkövető hírlevelemre vagy kedveld Facebook oldalam.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!