Cinnamon 4X

A szépségért meg kell szenvedni – de ennyire?

A szépségért meg kell szenvedni, tartja a mondás. Mi nők elképzelhetetlenül sokféleképpen tudjuk sanyargatni testünket a tökéletes szépség érdekében.

Így van ez Japánban is.  Szinte minden problémára létezik megoldás. Nézzük csak, milyen egy gyönyörű, bőrhibától mentes arc, tökéletes test!

Nevetőráncoktól mentes

A kor előrehaladtával egyre inkább kirajzolódnak a nevetőráncok. Felejtsünk el mosolyogni? Á dehogy! Ez a szilikonból készült szerkezet napi viselésével csökkenti a ráncokat.

image

Pisze orr

Plasztikai sebészet? Nem. Erre is van megoldás, több is.

Ez az állítható szerkezet napi 20 perc viseléssel formálja az orrot.

image

Arra is van megoldás, ha valaki kicsit nagyobb cserpákkal jött volna világra. Vibrációs szerkezet, mely fájdalmas műtét nélkül, napi 3 perces viseléssel kisebbé teszi az orrot.

image

Feszes, ránctalan bőr

Végy egy fura alakú strandlabdát, fújd fel. Csatold fel a fejedre napi pár percre – a fiatalos kinézet garantált:)

image

Az arc izmainak is kell ám dolgozni. Napi 5 perc elegendő az izmok megdolgoztatására ezzel a szokatlan kinézetű gépezettel.

image

A ráncoknak meszeltek ezzel a többször használható ránckisimító szalaggal.

image

Nincs toka

A petyhüdt, megereszkedett bőr és a toka igen el tudja torzítani az arcot. Ezzel a hyaluronsavval és kollagénnel átitatott maszk formálja az arc vonalát, és eltünteti a tokát.

image

Ha valaki jobban bízik a kütyükben, hát olyan is van.  Toka masszírozó készülék 🙂

image

Tökéletes lábak

Éjszakai karcsúsító zokni a tökéletes lábakért.

image

Csilingelő hang

Hiába a tökéletes test, ha a hang egy repedt fazékra emlékeztet. No meg milyen nagy az már, ha a karaoke bárban mindenki álla leesik a gyönyörű énekhangunk hallatán. Napi 5 perc gyakorlás, és már énekelhetsz is 🙂

image

Formás popsi

Popsi formásító párna, mely állítólag a gerincnek is jó.

image

Formás mellek

A mellek is sokkal szebbek, ha törődünk velük és átmasszírozzuk ezzel a speciális eszközzel. Állítólag a megereszkedett szalagokat működésre bírja, és feszes, formás cicit garantál.

image

Tökéletes izmos test

Ha mindig is tudni akartad, hogy Ronaldo hogy néz ki majdnem meztelenül, jó helyen jársz. Na és ha az is érdekel, hogy mitől ilyen tökéletesek az izmai, azt is elmesélem. Egy úgynevezett SixPad Training Gear izomgép műve, melyet napi 23 percig elegendő használni, a szokásos napi edzés kiegészítőjeként.

image

Jó kondíció

Sohasem gondoltam, hogy ez a nálunk anyósnyelvnek hívott papírból készült síp ennyire hasznos. A japánok szerint erősíti a fizikumot a síp napi 10-szeri, tiszta erőből történő megfújása.

image

A végére a kedvencem. Mert ugye egy tökéletes szépség nem horkol. Minden este be kell kapcsolni. Amint az alany vad horkolásba kezd, a párna szelíd rezgéssel válaszol. A rezgésnek köszönhetően abbamarad a horkolás.

image

Hogy mennyire hatékonyak ezek a cuccok? Ki tudja. A neten nagyon sok előtte – utána kép kering, nézd meg, döntsd el magad 🙂

Ha jól számolom a tökéletes szépséghez napi több órát kellene különböző modernkori kínzóeszközben eltöltenem. Hát tudjátok, akkor inkább maradok átlagos …

A kütyüket a Japán Trend Shop kínálatából válogattam. 

Ha tetszett, oszd meg barátaiddal is, íratkozz fel blogkövető hírlevemre vagy kedveld facebook oldalamat! Még nagyon sok érdekességet tartogatok, tarts velem legközelebb is!

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!