Cinnamon 4X

Rétegezett arany – ez az új eljárás sokkolja a világot

Manapság egyre kevesebben hordanak arany ékszert. Olyat ami annak látszik, annál inkább.

A futtatott arany rövid élettartama miatt leáldozóban. Néhány éve megjelentek a töltött arany ékszerek (melyről írtam is korábban), és most újabban a rétegezett arany ékszerek sokkolják a világot.

Mitől rétegezett?

Az alap fémre kémiailag oldott, általában 18 karátos arany kerül több rétegben.

A fehér aranyat egyébként is ródiummal vonják be, ettől lesz szép csillogóan fehér. Ennél az eljárásnál fehér arany helyett csak ródiumot használnak. Ez az anyag 100-szor ritkább, mint az arany, ez az egyik legdrágább fém a világon.

Hol gyártják?

Nagyüzemileg macerás az előállítása, ezért nem sok helyen gyártják. Igazán jó minőséget csak a kis manufaktúráktól várhatunk. Ők azok akik folyamatosan ellenőrzik a minőséget, és figyelemmel kísérik a teljes gyártási folyamatot.

Éppen ezért az ékszerek bemutatatásához egy rendkívül jó minőségű ékszereket gyártó, Magyarországra is szállító, ausztrál kis családi manufaktúrát választottam.

Mennyibe kerülnek?

Az, hogy mennyibe kerül sok mindentől függ. Az aranyrétegek számától, az egyedi tervezéstől, súlytól. Az itt bemutatott termékek ára 20-150 AUD között van. Július 22-ig 40 % kedvezményt adnak minden készleten lévő termékre. A szállítási díj: 15 AUD.

A webshop elérhető itt:  Allure Gold

Mennyi ideig őrzi meg az ékszer a minőségét?

A cég szerint az ékszer a több aranyrétegnek köszönhetően elpusztíthatatlan. Ők 3 év cseregaranciát vállalnak a termékeikre. Ha lekopik, valami baj van vele 3 éven belül, kicserélik, küldenek egy újat.

Nincs más hátra, mint hogy megmutassam, hogyan is néznek ki ezek az ékszerek:

image

image

image image image image image image image image image image image

Lenyűgöző, akár az igazi arany! Így már te is láthatod, hogy nem mind arany ami fénylik 🙂

Még nagyon sok érdeksséget tartogatok, tarts velem legközelebb is. Kedveled facebook oldalamat, íratkozz fel blogkövető hírlevelemre, garantáltan nem maradsz le semmiről. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!