Cinnamon 4X

A szoknyás fürdőruha idén minden alkatra trendi

Nem kell ahhoz kismamának lenni, hogy az ember lánya szoknyarésszel ellátott fürdőruhát vehessen fel. A világ  trendjei “a mutass magadból kevesebbet” felé mennek.

A kis bikinik mellett egyre gyakrabban találkozhatunk a múltat idéző, nagyanyáink fotóin látott óriási fürdőruhákkal. Az idei év minden kétséget kizáróan  a 20-as -30-as évek már-már ruhának kinéző fürdőruháié – természetesen modern változatban – mely minden testalkaton jól mutat.

Sikerének a titka valószínűleg abban rejlik, hogy egy nagyobb fürdőruha több a mozgásteret kínál az alkat optikai javítására. KIhangsúlyozhatóak a test azon részei ami ki szeretnénk emelni, és leplezhetőek a javításra szorulók.

Így van az, hogy egy plus size méretekkel rendelkező hölgynek sem kell megelégednie az unalmas fekete egyrészessel, némi trükkel szexi istennővé válhat. Nem kell hozzá más, csak egy alkaltának megfelelő fürdőruha, melyben nem érzi kellemetlenül magát, mert pont ott takar ahol kell. Mutatom, hogy miről is beszélek:

imageimageimageimage image image image image

Na és ha valaki azt gondolná, hogy minden vékony hölgy elégedett alakjával, és rajta minden jól áll, akkor ki kell hogy ábrándítsam. Én még olyan hölggyel nem találkoztam, aki maximálisan elégedett lett volna az alakjával. Hogy ők miért szeretik a nagyobb fürdőruhákat? Alakformálás egyrészt, másrészt meg ott vannak a trendek, amivel lépést kell tartani. 

A szoknyás fürdőruháknak is vannak alfajai. Van az a verzió, amikor egy egyberészes ruhára emlékeztet a szabásvonal.

image image image image image image image image

Színben összeillő, úszó rövidnadrággal kombinált változat:

image

image image

Na és van még a bikini felsővel kombinált szabású is, ahol általában a kis szoknya alatt egy sima bikini alsó lapul, így a szoknya levehető ha valaki úgy szereti.

image image image

A bemutatott ruhákat a világszerte ingyenesen szállító rosegal.com webáruházból válogattam. Az üzletben a feliratkozásra 10 %-os kuponkód jár, 8 %-os kedvezményre jogosító kuponkód: RGFBONLY

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Szia! Örülök, hogy tudtam újat mutatni 🙂 Én is szemezek egy ilyen fürdőruhával. Ahonnan válogattam (a cikk végén találod a linket, ami a webshopba visz) ott nagyjából 4000 forintba kerül egy ilyen fürdőruci. Szerintem nem is drága.

  2. Virág Mezei says:

    Hű, én nem tudtam, hogy ilyen létezik! Fiatal is vagyok, vékonyka is, de nem szeretek sokat mutatnu magamból, úgyhogy ha rákényszerülök valamikor a strandolásra, akkor egy ilyet egészen biztos, hogy szerzek valahonnan! (És anyukámnak is megmutatom ezt a lehetőséget.) 😀


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!