Cinnamon 4X

Filléres apróságok, melyek nélkül lehet élni, de minek – post-it mánia

Filléres apróságok, melyek nélkül lehet élni, de minek – ez lesz a hét témája. Minden nap egy újabb filléres holmi lesz terítéken. A mai azért különleges, mert két mániámat egyesíti: az olcsó vásárlást, és az irodai ragacs imádatot.

Az unalmas irodai munka is lehet szórakozatóbb, ha van néhány olyan kelléke, mely mosolyt csal az arcunkra. Éppen ezért szeretem ezeket a mókás, cuki ragacsokat.

Egyébként azt tudtad, hogy a post-it-et annak köszönhetjük, hogy a feltalálója egy bűn rossz ragasztót kreált, ami sehogyan sem volt képes két papírlapot összeragasztani? Tudott valami mást, leválasztható volt, és vissza is ragadt. Ezt a tulajdonságát nem lehetett kihasználatlanul hagyni.

Igaziból sem itt, sem a héten még bemutatásra váró holmiknál nem értem, hogy hogyan éri meg 200-300 Ft- ért még ingyenesen házhoz is szállítani őket. A tény viszont tény. Ennyibe kerülnek. A maiak általában maximum 1 dollárba, ingyenes postával.

Vannak a jelölők, melyek többek között lehetnek cuki állatos, vagy utazási témájúak is. Nekem baglyos van 🙂

image image image image image image

Van a klasszikus emlékeztető kategória, erre írhatunk is néhány szót.  Bevásárlólistát, vagy egy üzenetet, vagy csak valamit amit jó, ha nem felejtesz el.

image image image image image image image

Vannak olyanok is, amik igaziból nem tudom mire is valók. Emlékeztetőnek túl kicsi, jelölőnek túl nagy. Egy biztos, nagyon cuki. Macsek dobozzal, kutya házzal 🙂

image image

A végére a legjobb, ami ugyan nem irodai, hanem konyhai cucc, de rendkívül hasznos. Ez egy olyan matrica, melyre krétával lehet írni. Ha megváltozik az üveg tartalma, csak letörlöd, ráírod az új nevet, és ennyi.

image image image

A fenti filléres apróságok lelőhelye az eBay.

Ha kíváncsi vagy a teljes kínálatra, kattints a linkekre:

Jelölő, emlékeztető KERESÉS ITT

Konyhai újraírható címke, befőtt jelölő KERESÉS ITT

Érdemes az aukciós ajánlatokat is megnézni, mert hiszed vagy sem, de egy cuki csomag akar 50 forintért is a tiéd lehet. Legyen merszed, licitálj 🙂 Drukkolok!

Folytatódik a filléres apróság mustra! Kedveld Facebook oldalam, vagy íratkozz fel a blogkövető hírlevélre, garantáltan nem maradsz le semmiről!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!