Cinnamon 4X

A szuperolcsó online vásárlás új színtere: Fülöp-szigetek

Kínából vásárolni olcsó. Tudjuk ezt mi is, de tudják a kínaiak is, akik a folyamatosan növekvő kereslet  miatt az áraikat mind feljebb és feljebb húzzák.

Éppen emiatt megérett a helyzet, hogy körülnézzünk kicsit máshol is, mert kinek jutna eszébe például a Fülöp-szigetekről vásárolni?

Hát természetesen nekem…

Amit láttam, az éppen elegendő a fellángolásra. 2000 forintért már olyan ruhákat kapunk ami megszólal, természtesen a postaköltség a legtöbb termék esetén itt is ingyenes. 

Biztos érdekel, hogy miket találtam. Mutatom…

Csipke ruhákat és felsőket (1500-3000 Ft)

image image image image

Nyári ruhákat (1500-2500 Ft)

image image image image

Blúzokat, topokat (700-2000 Ft)

image image image image

Végezetül néhány érdekesség:

Itt van pl. ez  nyaraláskor, sportoláskor jól használható SJ4000 kaland/sportkamera.

image

Merjem megmutatni, hogy nálunk Magyarországon ugyanez mennyibe kerül? Alig több mint 5-szörösébe…

image

Aromaterápiás ultrahangos diffuzor melyet illóolajas párologtatáshoz használhatsz. (Kb.5000 Ft) 

image image

A hozzávaló illóolajat akár ITT is megveheted, 3-at fizet 5-öt kap akcióban. (250-750Ft/db)

image

A fentieken kívül meg rengeteg olcsó holmira lelhetsz, érdemes tüzetesebben körülnézni.

Jó vadászatot!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Nem bántottál meg, abszolút. Az éremnek valóban van egy ilyen oldala is, ez hozzátartozik az online vásárláshoz. Éppen ezért írtam nemrégiben egy cikket erről, ha nem olvastad volna idelinkelem: http://cinnamon4x.cafeblog.hu/2016/04/21/amikor-a-kinai-vasarlas-felresikerul/. De fontos azt tudni, hogy nemcsak ez van. Nagyon jó dolgokat lehet venni, olyat ami itt Magyarországon nem kapható. Indiából és Kínából a munkaerő olcsósága miatt kedvezőbb a vásárlás, és az sem igaz, hogy minden gagyi volna, egyszerűen valamit érdemes innen venni, valamit nem. Amit nem, azt meg kell venni itthon, vagy keresni kell egy jó beszerzési forrást. Köszönöm a hozzászólásod, örülök ha megosztjátok velem a tapasztalataitokat 🙂

  2. iDori30 says:

    Elnézést, ha megbántottalak.Sajnos volt szerencsém rengeteg kínai, fülöp szigeteki, amerikai …és egyéb országokból származó termékekhez.Jó lenne látni pl. ha valaki rendelt a Fülöp szigetekről akkor lefotózná a kapott cuccot és azt ahogy a honlapon hirdetik, akkor van összehasonlítási alap.A bolti annyival jobb a külföldi honlapról vásároltakkal szemben hogy nem zsákba macskát kapok, hanem látom, megtapogatom, felpróbálom…stb.
    Biztos van kivétel ami erősíti a szabályt, ezt nem vitatom de ez elenyésző százalék. És hát valljuk be alapanyaggal, munkadíjjal együtt mit lehet kihozni 1-2000 ft-ból. Tudom, hogy ezekben az országokban éhbérért dolgoztatnak, fillérekért, de akkor is.Mindegy.Nekem ez a véleményem és mit írtam rengeteg tapasztalat alapján.

  3. Kedves Dóra! Kínából is lehet jó minőséget vásárolni, körültekintően kell választani. A Magyarországon kapható ruhaneműk nagy része is valamilyen távol-keleti gyártószalagról gurul le. Ez a cikk viszont nem Kínáról szól! Ebben a cikkben a Fülöp-szigetek kínálatát jártam körbe, és mutatom be.

  4. iDori30 says:

    Sajnos itt is retusált…stb képekről van szó, nagyon nagy valószínűséggel ennyiért nem túl jó minőségű árut kap a kedves vevő. Rengeteg cikk szólt már a Kínából megvásárolt, fotón extra szuper jól kinéző cuccokról, aztán jött a szomorú valóság. Sajnos csodák nincsenek.Nem véletlenül 2000ft az a ruha.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!