Cinnamon 4X

Megrohamozták a boltokat Beyoncé sportruházati kollekciójáért

Őrület a köbön – jellemezhetném két szóval azt a jelenséget,  mely Beyoncé Ivy Park márkanévvel fémjelzett sportruházati kollekcióját övezi.

Április 14-én debütált a 200 különféle darabot számláló kollekció. Az Ivy Park név Blue Ivy, Beyoncé kislányának a nevéből származtatható.

A promóció ezzel a motívációs videóval indult,

és olyannyira jól sikerült, hogy már a kollekció első napján megrohamozták azt a három üzletet, akik a forgalmazására jogot kaptak. (képek forrása: Beyoncé Twitter oldala)

image image

A jó hír az, hogy a ruhák online is elérhetőek. Az áruk 15-200 £ között mozog. A rossz hír az, hogy olyan hihetetlen rablást eszközöltek a rajongók, hogy a legnépszerűbb darabok pillanatok alatt elfogytak. Legalábbis a normál méretek.

Itt van példának okáért a kollekció talán legnépszerűbb darabja, ez a body. Igen XXS-es méretben még elérhető 🙂

image

Nézzünk akkor egy drágábbat, hátha nagyobb szerencsénk lesz… Hát nem. 105 fontért már akár egy S-es mérethez is hozzájuthatunk.

image

A kollekció egyébként abszolút hordható, kényelmes darabokat tartalmaz. Semmi faxni, letisztult és egyszerű. 

TS29V06JGYM_Zoom_M_1TS29J08JBLA_Zoom_M_1

Most, hogy elkeseredtél, hogy semmi, de semmi sem kapható, megnyugtatlak. Minden van. Hogy hol? Megtaláltam ám! Hol máshol, az eBay-en itt.

Hogy hogy lesz kedvenc 30 fontos bodynkból mindjárt 60 fontos body? Hát így. Pontosan így. És lám-lám, minden méretben elérhető…

image

A legmegdöbbentőbb azonban talán ez a sima egyszerű baseball sapka, mely 15 fontba kerülne, ha lenne. Az ára az ebay-en 30 és 60 font között mozog.  De legalább lehet kapni…

image image

A kezdeti nehézségek valószínűleg hamar rendeződnek, és a népszerű termékek ismét visszakerülnek az üzletek polcaira. Gondolom erre az óriási keresletre egyik üzlet sem volt felkészülve. Mert a rajongók jelenleg dühösek. Nem kicsit, nagyon.  

Érthető a reakció, de számomra kicsit megnyugtató is. Évek óta figyelem, ahogy egy 10 dolláros amerikai vitamin ára Magyarországon 8000 forintra változik, és egy 1 dolláros kínai cucc minimum 1500 forintért kapható.  

Ügyesek pedig mindenhol vannak, ahol teret engedünk nekik.

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!