Cinnamon 4X

Szédítő mélység a fürdőszobádban – itt a 3D padló

Jó hír a 3D technika kedvelőinek, hogy a fantasztikus aszfaltrajzok  mintájára elkezdődött a 3D padlófóliák gyártása.

Szédítő mélység vagy akár még a vízen járás is lehetséges. Ami kell hozzá az egy szimpatikus minta, és a fürdőszoba teljes mérete, ugyanis a legszédítőbbek az egész padlót lefedik. 

A fólia előre megadott méretek alapján egyedileg készül, PVC fóliára való nyomtatással, melyet zsírtalanítás után lehet a felületre ragasztani.

Nem tudom ki hogy van vele, de lehet, hogy egy ilyen fürdőszoba tulajdonosaként az első hétre be kellene szerezni egy jóképű bilit, ugyanis éjszaka félkómásan kibotorkálni és belépni a semmibe… nah ez tuti bepisi… 🙂

image

image

image

Ha a padló netán még egy tengerre néző ablakmatricával is kombinált, akkor igazi luxus lakosztályban érezhetjük magunkat.

image

Saját akvárium átlátszó üvegpadlóval, vagy netán vízenjárási gyakorlat, tuti befutó – csak az a kár, hogy nem úszkálnak a halak 🙂 Ahogy haladunk a digitális technikában, lesz még olyan is …

image image

Ha valaki nem szereti a nagy mélységeket, és kell némi “ösvény” hogy biztonságosan elérhetőek legyenek a fürdőszoba funkcionális helyei, van megoldás:

image image

Ha a vizet nem szereted, sziklákat is választhatsz.

image image

Lényegesen olcsóbb megoldás, ha a padlóra csak egy kisebb ragacs kerül.

Ez lehet egy padló alól feltörő virághalom,

image

vagy egy virtuális lábmosó  fürdőszobaszőnyeg.

image image

Azért szeretném látni a haverok képet, amikor egy jól irányzott mozdulattal véletlenül lekerül a szőnyeg erről a padlóragacsról 🙂

image

A padlófóliát kiegészítheti, vagy csak önmagában is használható ez a fürdőszobai ablakot pótló fólia, mely egy tengeralattjáró fedélzetére varázsol.

image

Mivel ez egy viszonylag új technika, így az egyedi méretre gyártás nem túl olcsó, átlagosan 26 USD/M2. A kisebbek persze jóval olcsóbbak. A beszerzési forrás:  ITT és ITT, a tengeralattjáró ablak ITT, a teljes padlókínálat ITT.

Te hogy állsz ezzel a technikával? El tudnád képzelni a fürdőszobádban?

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Zsuzsi says:

    Igen, el tudnám képzelni. Főleg a falon egy ablakszerűt, mert rálépni, hirtelen nem biztos, hogy mernék, na meg szeretek szőnyeget használni a fürdőben. 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!