Cinnamon 4X

Szenzációs leárazásokkal ünnepel a 6 éves Aliexpress

Március 29-én ünnepli 6. születésnapját az Aliexpress, a világ egyik legnagyobb online piactere.

Az Aliexpress az alibaba.com piacvezető oldalának része. Csak az Aliexpress oldalát közel 500 milliószor töltik le havonta, ez a globális rangsorban a 41. helyet jelenti látogatottság terén.

Népszerűsége világszerte nő, jelenleg a legnagyobb rajongótábora Oroszországban van (az összes vásárló 30 %-a érkezik innen).

Születésnapját a szokásosnak mondható vásárlási fesztivállal ünnepli. A március 29-április 1-ig tartó leárazási hullámot megelőzi a napi akciók hada, az érmegyűjtés, melyeket kuponokra lehet váltani, és újabban a szinte ingyenes 0,01 USD ajánlat, melyhez némi szerencse is  szükségeltetik.

A szenzációs árak, kuponok lelőhelye idén az ali mobilos appja, amit andoridra és iPhone-ra is le lehet tölteni.

A részletekről itt kaphatsz bővebb információt:Aliexpress születésnap

Ha valami szeretnél vásárolni, már láthatod, hogy az adott termék mennyibe fog kerülni március 29-től, így eldöntheted, hogy megveszed most, vagy vársz vele.

Mutatok egy példát:

Ez az 5 panelből álló festmény jelenleg 41.30 USD-ba kerül, 03.29-től 35.40 USD lesz az ára. Ha rákattintunk a Get 15 USD coupon feliratra további engedményre tehetünk szert. Az így szerzett kupon csak ennek az eladónak a shopjában váltható be.

image

Az Aliexpress egész oldalán beváltható kuponokra is szert tehetünk a szülinapi oldalon, ha a 4 óránként megjelenő titkos kódot beírjuk az app keresőmezőjébe, vagy játszunk érmékért, amiket kuponokra válhatunk be.

image

Ha megtaláltad ezt a képet és rákattintasz a US $ 15 in coupons! képre, máris bezsebelhetsz egy újabb adag bármire beváltható kupont.

image

Nekem már sikerült begyűjteni 🙂

image

Érdemes megnézni a 0.01 USD-os ajánlatokat is. A neked tetszőkhöz úgy juthatsz hozzá, hogy ezen az oldalon rákattansz a választottadra, beteszed a kedvencek közé az eladó boltját. Ezzel regisztrálod magad erre a termékre, melyből meghatározott mennyiséget kisorsolnak.

image

Itt láthatod, hogy mikor és milyen temékhez juthatsz szinte ingyen, és összesen hány darab van belőle.

image

Már most is elérhetőek a limitált darabszámú, akár 90 % -ig terjedő napi akciók és március 29-ig még lesz néhány meglepetés, ezért érdemes visszanézni a szülinapi oldalra. 

Jó kuponszerzést, nézelődést, sok megtakarítást!

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!