Cinnamon 4X

Itt az ideje bunkert ásni

Jocó barátunk már régen megmondta: itt bunkert kell ásni. Minél előbb, annál jobb.

Neki is látott, és ásott egy jó mély lyukat, amiből néhány hónap múlva érdeklődés hiányában kerti tavacska lett. Óva intettük a tavacskától is, mert ki tudja miért, de a békák itt „maguktól lesznek”. Pár nap múlva meg is érkezett Zoli az első béka, majd követte őt az összes gyermeke, és felmenője, így a hajdani bunkerből békalakás lett.

image

Most látom csak milyen igaza volt Jocónak, kár azért a bunkerért. Most hogy naponta kapunk hírt robbatásokról, halálos vírusokról, és azt sugallja minden: legjobb ha otthon maradsz, nem utazol, nem mész oda ahol sok ember van, és főleg nem eszel semmit, ja és nem kensz magadra semmit.

Hogy miért?

A babahintőpor petefészekrákot okoz, a gyermekfürdető rákkeltő, a tehéntejben genny és antibiotikum van, és meg a szaloncukor is mérgező, nem is beszélve arról a vízről amit állítólag fluorral kezelnek, csak azért hogy minket magyarokat direkt mérgezzenek. A húsvéti sonka is a tavalyi, csak fagyasztott, a zöldségek és gyümölcsök vegyszertől átitatottak, és még sorolhatnám az utóbbi hónapok szenzációs híreit.

Na és akkor mit kell tenni?

Ha mindent elhiszünk, több dolgot tehetünk:

  • Ásunk egy jó mély gödröt és kinevezzük bunkernak. A mélyére csücsültetjük a családot, itt baj biztos nem érhet senkit, és várjuk az arra tévedő biobogarakat étel gyanánt, mert azok tuti egészségesek és hozzá gyökeret rágunk.
  • Vagy ülünk a szarban és annak örülünk, hogy legalább nem hullámzik. Emellett félve rettegünk, várva hogy mikor történik újabb tragédia, hol milyen vírus üti fel a fejét, és távolmaradunk mindentől, kizárva ezzel magunkat az életből.

Vagy azt is lehet, hogy nem foglalkozunk ezekkel a hírekkel, és kimondjuk NEM FÉLÜNK! Nem maradunk otthon, és nem dőlünk be minden szenzációs hírnek.

Nem félünk, mert a félelem, és a rettegés öl.

Jobban mint az állítólagosan mérgező élelmiszer és víz, és százszor jobban mint egy esetleges bomba.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!