Cinnamon 4X

10 cucc amit Kínából érdemes megvenni – 1. rész

Kapcsolódva az online vásárlási tippek témaköréhez megmutatom hogy szerintem melyek azok a termékek amiket Kínából érdemes beszerezni. 

Hogy miért onnan? Az ok egyszerű: az ár. Ezek a cuccok általában Kínában készülnek, de mire hozzánk elér, addigra az ára sokszor a tízszeresére dagad. Persze értem én, a költségek, a járulék, az ÁFA, meg a többszörös kereskedői árrés.  Igaz így várni kell rá, általánosan 3 hetet, de még így is megéri.

Na és hogy melyek ezek a termékek? Nézzük sorban. Itt az első 5 cucc, a következő bejegyzésemben találod a következő 5-öt.

1. Telefontok

Egy  telefontok átlagos ára Magyarországon 2-4.000 Ft között mozog, Kínában az átlagos ár 1-2 USD. Minden fajta telefonra találhatunk megoldást, óriási a kínálat. Lehet cuki, vagy akár elegáns. Az itt bemutatott telefontokok egyike sem kerül többe, mint 600 forint természetesen a szállítási költség ingyenes.

Keresés ITT és ITT.

image image image image

2. Képernyővédő fólia

Ha már telefon, akkor képernyővédő fólia. Érdemes a telefonunkra is védőfelszerelést tenni. Egy jó tok, és egy törhetetlen képernyővédő fólia simán kivéd egy leejtést. Az átlagos ár fajtától függően 1-2 USD. Létezik egyébként matt, üvegfólia, gyémánt (ezt nem ajánlom, hacsak nem szereted a csillámos cuccokat) tükörfólia, és újabban 3D is.)

Keresés ITT és ITT 

image

image image image

3. Memóriakártya

Hidegzuhanyként éri az embert, amikor kiderül, hogy a frissen szerzett telefon, tablet, fényképezőgép “tárhelyhiányos”. A memóriabővítő kártyák legolcsóbb lelőhelye is Kína. Nálunk egy 128 GB-os kártya átlagos ára kb. 20.000 Ft, Kínában ez kb. a fele. A kisebb kapacitásúak sokkal olcsóbbak.

Keresés:  ITT És ITTimage image

4. Pendrive

Nagyon jóképű, nagy kapacitású pendrivot is lehet itt venni. A 32 GB kapacitású, nagyjából 2.000 forintba kerül. Találhatunk még elegáns fából készültet, mókás állatosat, szuperhősöst, vagy akár kristállyal díszítetettet.

Keresés: ITT és  ITT

image

image image image

5. Ékszer

Az ékszer az a cucc amit fillérekért megvehetünk Kínából. Most mutatok egy rendkívül jó mókát, de vigyázat, függőséget okoz! Ha nem vigyázol azon kapod magad, hogy minden nap másik fülbevaló és gyűrű van rajtad.

Az eBay akuciós kínálata igazi filléres vásár. Hogy miért éri meg 100 – 300 forintért adni valamit, amit még ingyen házhoz is szállítanak, ki tudja, a tény az hogy működik.

Ha ide kattintasz a keresés linkre, látni fogod az éppen lejáró aukciókat. Ha tetszik, ne várj, ugorj rá, láthatod ahogy számol vissza az óra. Ha letelik, valaki viszi… KERESÉS 

Ha még sohasem aukcióztál, sebaj. Minden szükséges információt megtalálsz egy előző bejegyzésemben ITT

image image

Ha nem szereted a licitálást, EZEN az oldalon kevesebb mint 2 dollérért megveheted az alábbi szépségeket is.

image image image image image

Ebbe a bejegyzésbe ennyi fért. Legközelebb jön a folytatás, újabb 5 cuccal, melyeknek a legolcsóbb beszezési forrása Kína. 

Tarts velem legközelebb is, íratkozz fel kedveld facebook oldalam, garantáltan nem maradsz le semmiről!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!