Cinnamon 4X

10 meghökkentően vicces póló az USA-ból

Nem minden az, aminek látszik. Minden nyerhet új értelmezést, csak néhány pihent elme szükségeltetik hozzá. 

Erősen továbbgondolva minden megszokott karakter, rajz, beidegződés új értelmet nyer, és más megvilágításban él tovább.

A cél egyszerű: kitűnni a tömegből, meghökkenteni, vagy csak mosolyt csalni a barátok arcára.  Éppen emiatt rendkívül népszerűek a fenti elveknek megfelelő vicces, meghökkentő pólók.

Válogassunk a legnagyobb gyöngyszemekből. A pólók mellé  szolgálok némi hasznos információval is, de ne vegyétek túl komolyan 🙂

1.

A zombik kedvenc időtöltése az emberek üldözése. Ha ezt nem tehetik, akkor nem boldogok. Emellett folyamatos “menési” kényszerük is van, és sohasem fáradnak el. 

A zombikérdést simán megoldaná egy szupcsi futópad TV kiegészítővel. A képernyőn ártatlan képű emberek  szaladnak, vissza-vissza tekintve, és sikítozva.

Treadmill-Zombie-Shirt-Closeup

 

Treadmill-Zombie-Shirt

2.

Kommunista csúcstalálkozó, a legnagyobbak Lenin, Mao Ce-tung, Fidel Castro, Karl Marx és Sztálin főszereplésével.

Volt itt minden, mi szem-szájnak ingere. Vodka bőven, szivar számolatlan. Mao sajnos otthon felejtette a szerencsesütit…

image image

3.

Egy messzi-messzi galaxisban Darth Vader munka után. A kertészkedés jó hobbi.  Ő mindig nyulat szeretne, de valahogy folyton Halálcsillag forma lesz belőle. 

image image

4.

Earl és családja már generációk óta kukoricát termel. A szokásos problémák (szárazság, kártevők) mellett egyre nagyobb gondot okoznak a gabonakörök. Sikerült a gabonakörök okozóit leleplezni, és fülöncsípni. Egy a lényeg, három rózsaszín után jöhet 3 fekete idegen, ellenkező esetben osztódnak.

image

Rural-Space-Invaders-Shirt

5.

Ez egy rendkívül szerencsétlen eset krónikája. Elliot a sok repülés után elhitte, hogy aki a kerékpárt mozgatja, az tulajdonképpen ő.  Kiterjesztette a szárnyait (karjait) és frissen szerzett tudását kipróbálandó, leugrott a kerékpárról. E.T a megdöbbenéstől elvesztette a koncentrációját és fűbe harapott pottyant.

image image

6.

Az utóbbi pár hónapban Mabel a tehén, és Betsy a csirke sok időt töltöttek együtt. Egy nap aztán fura dolog történt, Betsy egy furcsa tojást tojt. Rendkívül zavarbaejtő história. Már csak az nem tiszta, hogy mi lesz a tojásból? Tejcsoki nyuszi?

image

image

7.

Kivonat a “Tyúk Fortuna” című nagy sikerű napilap címoldaláról, egy veszélyes tömeggyilkos portréjával. 

Mivel a nagy leleplezések korát éljük, és az igazság fontos, kimondhatjuk: ő ölte meg az apád.

image image

 

8.

A tiszta, biztonságos, száraz érzéshez elengedhetetlen nedvességtől mentes póló. Csapoljuk hát le… 

Milking-The-Cow-Dry-Shirt-Green-Closeup

Milking-The-Cow-Dry-Shirt-Green

9.

Eltelt vagy 40 év, és még mindig nem sikerült kiraknod a kockát? Bosszantó. Fesd át! Nem kell hozzá más, csak egy zsugoritó – nagyító szerkezet, és egy ipari festékkamra…

image

image

10.

Nemrégiben Louise La Francious  francia fotós, eddig sohasem  látott pillanatot kapott lencsevégre. A képen azt láthatjuk, amikor a tojás éppen kilehelli a lelkét. Eddig senki sem gondolta volna, hogy egy tojásnak van lelke. Pedig de.

Sokaknak persze elég zavaró lehet, hogy minden tojásban kis csirke szellemek vannak, de mint a fényképen is látható, a kiscsaj tényleg úgy tűnik,  nagyon boldog  hogy végre kiszabadult, és már száll is az ég felé…

image image

A pólókat az SuperShirtGuy webshop kínálatából válogattam.

Ha tetszett, tarts velem legközelebb is, íratkozz fel, kedveld facebook oldalam, így garantáltan nem nem maradsz le semmiről

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!