Cinnamon 4X

2016 faldekorációs trendjei – 3D virágkompozíciók fakeretben

Mint minden más területen, a faldekoráció terén is változnak a trendek.  Az idei év az “élethű” dekorációké. Realisztikus ábrázolás, élethű színek, térben láttatott formák, növények. 

A sorozat első része a 3D virágkompozícióké.

2015-ben is népszerű volt a natúr téma. Legnagyobb sláger a gyógynövényeket ábrázoló több paneles kép volt.  Maradva a természetközeli koncepciónál, íme a legújabb őrület, a különböző növénykéket tartalmazó “beültetett” képkeret.

Igazi növénykékkel is megoldható ugyan ez a fajta dekorációs technika, de a locsoláskor óhatatlanul kicsorgó víz nemigen tesz jót a falnak, ezért ezek a növények nem igaziak. A művirágokkal én sem vagyok kibékülve, de belátom, hogy ennél a technikánál ez a praktikus. Ha jól választod meg a növényt, szinte teljesen az igazinak hatót is találhatsz.

image

Ez a dekoráció fajta egymagában nem mutat. Akkor szép, ha egymással harmonizálnak a színek, és legalább 3-4 db van belőle.

image

Gondolkodhatunk nagyobb, és szokásostól eltérő formákban is.

image

3Dvirág

Kicsit közelebbről is megvizsgálhatjuk:

image3Dvirág-1

Néhány változat az elérhető kínálatból:

image

image

image

 

 

image

Ha megtetszett a stílus, és megnéznéd a többit is, a nagy piacterek egyikén megteheted. Aliexpress keresés itt. Az eBay-en néhány forintért alkatrészenként is megveheted, ha te magad állítod össze olcsóbb:  eBay keresés itt.

Tarts velem legközelebb is, a sorozat következő részében egy újabb faldekorációs trend kerül napvilágra, az alumínium festészet. Nagyon érdekes lesz, ne maradj le!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!