Cinnamon 4X

Így lehet címed az USA-ban – bármelyik webshopból vásárolhatsz

Az egyre szélesedő online kereskedésnek köszönhetően egyre több  amerikai webshop vállal szállítást az Európai Unió területére.  

Ennek ellenére ez a szám a milliónyi webshopnak csak a töredéke. Könnyen járhatunk úgy, hogy nyálcsorgatva nézzük a kínálatot, és a hihetetlen, sokszor 90 %-os akciókat, az “almás” és egyéb műszaki cuccokat töredékáron, amit persze csak az Államok területén szállítanak. Természetesen ingyen…

Na ekkor bánjuk, hogy nincs kint egy ismerősünk, vagy nincs legalább egy amerikai címünk.

Jó hírem van: bármelyik lehetséges.

Az ismerős beszerzéséban sajnos nem tudok segíteni, de azt tudom, hogy hogyan tehetsz szert egy amerikai címre.

image

Ha lesz egy címed az USA-ban, bármelyik webshopból rendelhetsz, onnan egy szállítmányozó cég Magyarországra repíti átlagosan 2-4 nap alatt. 

Több cég vállal ilyesmit, az én választottam a  MyUS . A 18 éves múltjuk, és az általuk szállított napi 10.000 csomag, és a számtalan pozitív visszajelzés garantálja a megbízhatóságot.

Most foglaljuk össze a legfontosabb tudnivalókat:

Hogyan működik?

Regisztrálj a MyUS.com oldalon. Válassz tagsági szintet, mely az USA címed fenntartását szolgálja. A lehetőségeket itt láthatod:

image

Ha folyamatosan rendelsz, és olcsóbb, kedvezményesebb  szállítási árat szeretnél akkor érdemesebb a prémium, minden más esetben elegendő az alap csomag. Van egy egyszeri belépési díj, ami 10 USD.

Regisztrálás után azonnal megkapod azt az amerikai címet, melyet a webshopban történő regisztrációnál meg kell adnod.

Ezután nincs más hátra, mint az, hogy vásárolj a legnagyobb, legnépszerűbb webshopokban, és add meg az USA címedet szállítási címként.

Amint megérkezett erre a címre a megrendelt terméked, e-mailt kapsz, melyben tájékozatnak, hogy melyik futárszolgálat mennyiért hozná el a csomagodat.

A legolcsóbbat, vagy a legszimpatikusabbat kiválasztod, tájékoztatod a céget, és vársz. Átlagosan 2-4 napot. A cég vállalása szerint ennyi idő alatt ér ide a csomagod. Természetesen ezt a magyar vámeljárás meg hosszabbíthatja.

Mennyiért?

Sarkalatos kérdés az ár. Természetesen van lehetőség előzetes kalkulációra, így eldöntheted, megéri neked ez így, vagy sem.

Az előzetes kalkulációt itt éred el: Szállítási díj kalkulátor icon

1 kg -0s csomagra kalkuláltam az árakat, csak a tájékozatás kedvéért. Az apró csomagok persze sohasem rúgnak 1 kg-ra, itt természetesen árányosan kevesebb díjjal kell kalkulálni.

image

Az oldalon létezik egy országonkénti hasznos tudnivalókat gyűjtő oldal. Itt érhető el a magyar oldal.

Mit ne vegyél?

A magyar oldalon tételesen meg tudod nézni szállító cégenként a korlátozásokat, vagy olvasd el az én összeállításomat itt: Behozatali tiltólista

Honnan vásárolj?

Bárhonnan vásárolhatsz, de ez a lista a legkeresettebb webshopokról is jó kiindulópont lehet: A legnépszerűbb USA webshopok listája 

 

Remélem tudtam segíteni, és egy kicsit közelebb került hozzád az eddig elérhetetlen.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!