Cinnamon 4X

Újévi zsákbamacska Japánból és Kínából

A képlet egyszerű: gyűjtsd össze a karácsonykor megmaradt termékeket. Oszd szét zacskókba. Írj rá egy zavarba ejtő árat. Aki kapja marja!

Valahogy így működik Japánban hagyományosan az új esztendő első napjaiban esedékes “Fukubukuro” akció.

Fukubukuro-Japan-Harajuku

Az egységáras táskák mélyén a fizetett érték sokszorosa lapul. Nem ritka, hogy néhány zsákbamacskában elrejtenek egy-egy értékesebb terméket is, így meg vonzóbb és izgalmasabb az ajánlat.

apple-lucky-bag-sale-or-fukubukuro

A legnépszerűbb üzletek előtt óriási sorok várják, hogy hozzájussanak a limitált zacskókhoz. 

fukubukuro20083

Na és a nap végére egy “Fukubukuro” vadász általában óriási csomagokkal megrakodva tér haza, boldogan nézegetve, és posztolva az aktuális zsákmányt.

4248087453_e52d1da583

Természetesen az online üzletek sem akarnak lemaradni, és ahogy közeledik a jeles dátum, egyre több lehetőség kerül napvilágra.

A nemzetközi szállítás miatt akár te is szert tehetsz egy ilyen zsákbamacskára. Kezdjük a keresést egy 30.000 üzletet összefogó honlapon a  Rakuten Global Market oldalán.

A Fukubukuro 2016 kulcsszó beírása után böngéssz te is a napról-napra szélesebb választékban. Ha még sohasem jártál japán oldalon, akkor is érdemes szétnézni, nagyon sok érdekes dolgot találhatsz.

image image image

Ahogy közeledik az év utolsó napja, az eBay-re is folyamatosan kerülnek fel az ajánlatok.

Kattints a linkre a keresésért: Fukubukuro KERESÉS ITT

s-l1600

A japán minta a kínai webshopoknak is megtetszett. A Tinydeal 10 dolláros indulóáron kínálja zsákbamacskáit. 9,99 USD-ért 29,99 értékű csomag érkezik, 19,99-ért 39,99, és így tovább. Bővebb információért kattints a képre.

http://www.tinydeal.com/lucky-bags-px33bti-si-5236.html?utm_source=shareasale.com&utm_medium=referral&utm_campaign=ylhSAS20151225

Nem rossz az ötlet ugye? Ezt nálunk is bevezethetnék! 

Jó nézelődést, jó Fukubukuro vadászatot!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!