Cinnamon 4X

Eladó vagy vevő leszel a világ legnagyobb online platformján? Itt minden csak 5 dollár …

3 milliónál több szolgáltatás 100 kategóriába sűrítve. Ezt kínálja a világ egyik legnagyobb online szolgáltatásokat, és újabban termékeket kínáló oldala a Fiverr.

Minden szolgáltatás (Gig) indulóáron 5 dollárba kerül. Lehet extra opciókkal kiegészíteni, ekkor kerülhet többe is, pl. gyorsasági felár, vagy növelt mennyiség.

Főként fiatalok kiegészítő pénzkeresete, nagy ötletek gyűjtőhelye.

Most gondolkodj el te is! Mihez értesz? Grafikai munkában vagy otthon, vagy videót tudsz készíteni? Egyik sem az erősséged? A sarki boltig biztos eljutsz. 

Hogy hogyan lesz ebből pénz?

Regisztrálhatsz, és létrehozhatod a saját kis üzletedet, melyből profitálhatsz. Nézd meg hogyan csinálják mások. Mutatok egy-két ötletet.

Milyen szolgáltatásokat vehetsz igénybe?

Nagyon különbözőt, a legőrültebbtől az grafikai munkákig. Néhány kiemelt az óriási választékból:

Logókészítés

Egy új logóra lenne szükséged a vállalkozásodhoz, blogodhoz? 1000-nél több ajánlatot találhatsz, itt: Landing-page “logo”. Megnézheted a referencia munkákat, és ki tudod választani a neked legjobban tetszőt.

016b6f88b34f486c7d2c4127055e8000f2d7a5f4

Karácsonyi “csúnyapulóver” pózolás, fénykép alapján

Tudod van az a karácsonyi pulcsi, melyen rénszarvasok és egyéb mikulásos izék vannak.  Ha nincs ilyened, sebaj. Csak küldj egy fotót, perkálj 5 dollárt, és már küldik is a digitalizált portrédat, melyen egy ilyen pulcsiban feszítesz.

5654f13877c40f3f4f9827e8ffa23f99cad2e331

Szerelmes levél Párizsból, képeslap Budapestről vagy bárhonnan

Nem vagy elég kreatív, de lenyűgöznéd életed nagy szerelmét? Egy Párizsban élő hölgy vállalja, hogy szép szerelmes szavakat intéz szíved hölgyéhez, a legfinomabb párizsi borítékban, párizsi bélyegzővel ellátva.

17b232f8b6e90b7774bff36ad04045a380bac087

Akkor sincs baj, ha villogni akarsz azzal, hogy több országból kaptál már üdvözlőlapot. A világ minden tájáról kérhetsz ilyet. Igen, van már több képeslapküldő ember Magyarországról is (2).

matyo_minta

8192b5c1518f9b7beaa8d98b6f91cf90be508adc

Ajándékötlet?

Az is van bőven.

Kipróbálhatsz csokikat, ételeket, különlegességeket Japánból, Belgiumból, Mexikóból és még sorolhatnám.

dc29b5f16cb1f8a6c067fa7fb7ead849a9aa5bff

Elvis Presley (imitátor) elénekli kedvenc dalodat, vagy a fóbiáidat is legyőzheted. Mikor máskor, mit a szülinapodon.

Itt van mindjárt ez a bohócember. Beijeszt, leordít, és még csúnyán is beszél. (néhány dollár plusz némiképpen kisimítja a nyelvét, és nélkülözi  a sípolós szavakat). Mire jó mindez? Állítólag garantáltan legyőzi a bohócfóbiát 🙂

Ez az egyik videója itt: Bohóc

bohóc

Vannak természetesen más, ennél sokkal hasznosabb szolgáltatások, melyeket érdemes számba venni, a nyelvtanulás, fordítás, fotó, és egyéb kategóriában. Nézz szét!

A honlapot itt találod: Fiverr Home Page

Mi magyarok nem vagyunk túl népes számban jelen még ezen a honlapon. Boci csokit, paprikát még senki sem árusít, és a szolgáltatások terén sem vagyunk túlságosan elterjedve 🙂 

Valaki esetleg?

 

 

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Pink Dust says:

    Én fent voltam egy-két évvel ezelőtt, de akkor még nem volt eléggé kiforrott a működése, így töröltem magam. Majd megnézem, milyen lett.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!