Cinnamon 4X

Újabb gyermekkori játék várja, hogy visszakerüljön a szíved csücskébe

A világot meghódító, rendkívül sikeres felnőtteknek készült színezőkönyv után itt egy újabb játék, mely a szívedben helyet kér.

Ugye neked is voltak babáid, öltöztetgetted, ruhát varrtál neki, sőt még talán házuk is volt? Pici bababútorokkal, stílusos máshol nem kapható kiegészítővel (sztaniol papírból készült sapka, tésztanyaklánc, nylon zacskó esőkabát) és egyéb kincsekkel felszerelve.

Aztán 14 év felett ez kissé cikivé vált. Babázni? Ugyan már! Az pisiseknek való! – mondtuk mindannyian, aztán a babáink nyugdíjba vonultak. Jó esetben egy másik gyermek kapta meg őket, rosszabb esetben még ma is egy óriási doboz mélyén csücsülnek.

Mára valahogy fordult a kocka. 

Egyre többen keressük a hagyományos, természetközeli dolgokat, legyen szó kozmetikumokról, építészeti megoldásokról, vagy bármi másról.

És igen. Egyre többen fordulnak el a netes játékok virtuális világától, és kezdenek valami kézzel foghatóval. Rajzolni tanulnak, színeznek, és babáznak.  

Mostanra biztos rájöttél, hogy mi a legújabb őrület, mely világhódító útjára indult. Felnőtteknek készült babák sora, trendi kiegészítőkkel, művészi babaházakkal kiegészítve.

A babák így egyszínűen, egyszerűen érkeznek. image

Aztán saját stílusunknak megfelelően személyre szabhatóak.

image

Ez a három japán lány büszkén mutatja az elkészült egyedivé varázsolt babáját.

image

Több olyan webshopot is találunk a neten, mely semmi mást nem árusít, csak babákat, kiegészítőket, és gyönyörű babaházakat.

Ilyen az angol Julie Anns Dolls.

 image

Itt a házak mellé még kis templomot is vásárolhatunk, és mindenféle modern bútort, kiegészítőt.

image

image

Mint mindenben, itt is a csillagos ég a határ. Egy egyszerű játék könnyen gyűjtőszenvedélyt generálhat. A The Dolls House Emporium főként gyűjtőknek kínál luxus villákat, kerteket, bútorokkal, világítástechnikával, és minden földi jóval.

image image image

Egy ilyen ház felszerelve, jócskán túlhaladhatja a félmillió forintot.

Te mit szólsz az új trendhez? Lapul még babád a doboz mélyén? El ne ajándékozd, lehet hogy nemsokára sokat fog érni! Még az is lehet, hogy újra a szívedbe lopja magát…

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!