Cinnamon 4X

Öveket becsatolni, jön a “Black Friday”

Hetek óta tart a “Fekete péntek” őrület Magyarországon, mindig más és más pénteket kikiáltva akciósnak. Az igazság az, hogy az igazi “Fekete péntek” külföldiül “Black Friday” még csak ezután jön.

Amerikában ez egy igen jeles hét. November 26-án csütörtökön a hálaadás ünnepével indulunk, ezt követi november 27. péntek, a Black Friday. Erre a napra illik szabadságot kivenni, mert óriási leárazások várhatóak. Sok üzlet 0 órától másnap 24 óráig nyitva tart, sokszor önköltség alatti árakat kínálva.

Az emberek órákat képesek a boltok előtt várakozni. Amikor bejutnak, a vásárlók lerohanják a boltot és amit tudnak, megragadnak, mivel a legvonzóbb termékekből rendszerint csak néhány darab van. Mindez időnként sérülést, olykor halált is okoz: 2008-ban (akkor november 28-ára esett a Black Friday), egy bolti alkalmazottat halálra tapostak az egyik New York-i Walmart üvegajtaját az öt órai nyitás előtt percekkel beszakító vásárlók. 

Ez a 2014-ben készült videó jól szemlélteti miről is van itt szó.

Magyarországon nem kell attól tartanunk, hogy önköltség alatt juthatunk hozzá bármilyen termékhez, a cégek ugyan próbálnak jó kedvezményeket kínálni, de ez rendszerint nem több 30 %-nál.

Na de senki ne szomorkodjon! Mi is igénybe vehetünk számos kedvezményt, elég  ha a határainkon túl, külföldön körülnézünk. 

Először nézzük meg, mivel készülnek a “nagyok”.  

Az Aliexpress november 27-29-ig 70 %-ig terjedő napi szuper akciós ajánlatokkal készül, melyet a Cyber Monday online vásárlónap követ 11.30-án.

A részletek, és az akciók elérhetőek ezen az aloldalon: Aliexpress Black Friday & Cyber Monday lap.

image

Az eBay is gőzerővel készül az extra forgalmas napokra.

Akár már most is tanulmányozhatod az eBay 80-90 %-ot is elérő, már élő oldalát itt: Napi szuper akciók eBay. Minden nap új ajánlat, új akció, kizárólag a készlet erejéig.

Ezek a november 24-én aktuális akciók. Hűhaa parfüm 10 dollárért, 82   %-kal olcsóbban, iPhone 5s kártyafüggetlen 219 dollárért ingyenes szállítással? Jó lesz ezt az oldalt naponta látogatni! 

image

Hogy mi várható még? eBay globaldeals oldala,  amellett hogy napi akciókat kínál, november 27-én kihagyhatatlan akciókat kínál.

Ugye neked is fúrja az oldalad, hogy milyen termékek lesznek ezek? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy megszereztem az aznapi akciós listát? Íme:

image

Ha már Black Friday, akkor az Amazont se hagyjuk ki.

image

Az alábbi oldalakon találod a Black Friday akciókat:

Audio, Tv, videó:

Black Friday Deals Week – Save on TV, Video, Audio Shop Amazon –

Hangszerek, zenegépek:

Black Friday Deals Week – Musical Instruments Shop Amazon – $25

Világítástechnika:

Gift Card with $100 Progress Lighting purchase Shop Amazon – Black

Irodai eszközök:

Friday Office Deals Shop Amazon – Black Friday Office Deals

Kamera, fotó, videó:

Shop Amazon – Black Friday Deals Week – Camera, Photo & Video

 

Kíváncsi vagy, mivel készülnek a kisebb webshopok? A következő bejegyzésemből ez is kiderül. Tarts velem, félelemetesen jó akciókat találtam!

Nem mindennek szentelek bejegyzést, ha valami halaszthatatlant hallok, azt a blog facebook oldalán osztom meg. Csatlakozz, és nem maradsz le!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!