Cinnamon 4X

Hogyan mutatható ki a drogfogyasztás néhány hajszálból?

“Hogy csinálják ezt külföldön” címmel új sorozatot indítok. Külön kategóriát kapnak ezek a bejegyzések, melyben érdekes szolgáltatásokat, temékeket, nálunk még ismeretlen szokásokat mutatok be, hű maradva a blog fő témájához, a külföldi vásárlási trendekhez, lehetőségekhez.

Itt is van a sorozat nyitó cikke: Hogyan mutatható ki a drogfogyasztás néhány hajszálból?

image

Napjainkban elég nagy problémát okoz a drogfogyasztás. Szülők százezrei vergődnek kétségek között, érezve, hogy valami nem stimmel a gyermekükkel. Ha rákérdezel, biztos vita lesz a vége, és tagadás. Mégis mit lehet tenni? Létezik olyan módszer, mely alapján egyértelműen kimutatható a drogfogyasztás ténye? Lehet-e ezt úgy, hogy a személy akit tesztelünk, ne tudjon róla? Az is megtudhatjuk, hogy ez tartós, vagy csak alkalmi probléma? Segíteni csak úgy lehet, ha tudjuk mivel állunk szemben.

A válasz: igen. Amerikában létezik egy módszer, ami 99,99 %-os biztonsággal kimutatja a drogot, csak megfelelő mennyiségű hajszálra van szükség.

Hogyan működik?

A gyártó (www.TestClear.com) oldalán kiválasztjuk a megfelelő dobozt. A lenti doboz az alábbi drogok kimutatására alkalmas, a fogyasztás után akár 90 nappal is. Létezik ettől komolyabb is, persze drágábban.

image

A dobozban jön a részletes leírás, gyűjtőedény, a laboratórium címére előre címzett boríték.

image

A teszt elvégzéséhez 90-120 szál hajra van szükség.  Ezt a tesztalany párnájáról összegyűjthetjük. (Jó esetben, már ha van haja,de egyéb más szőrszál is jöhet). 

Ha összejött a megfelelő mennyiség, bele kell tenni a gyűjtőbe, elküldeni a laborba, és beérkezéstől számítva 2-3 nap alatt megérkezik az eredmény e-mail-ben. A kimutatott drogok mellett, az is kiderül, hogy alkalmi drogfogyasztásról, vagy tartósan fennálló problémáról van szó.

Amerikában sok cég alkalmazza ezt a módszert, mielőtt dolgozót vesz fel. Nah igen, egy drogost ki alkalmaz szívesen! 

Kapaszkodjatok meg! Természetesen létezik olyan módszer is, amivel a hajból eltávolíthatóak a vegyi anyagok, és a drogok nyomai! Ugyanezen az oldalon lehet kapni egy olyan sampont, mely erre alkalmas. Nem olcsó, de aki munka interjú, és teszt előtt áll, és érintett, annak mindenképpen megéri.

 

aloerid

Ez a szolgáltatás egyébként Magyarországról is elérhető.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!