Cinnamon 4X

Októberi kívánságlista

Mostantól minden hónap elején megosztom veletek a személyes kívánságlistámat. Ez a lista nem korlátozódik egy beszerzési forrásra, sem országra. Sok webshopban megfordulok, és mit tegyek, mindig megtetszik valami. A listám csak nő, és nő. Aztán vagy megveszem, vagy sem. Vagy várom hogy leárazzák… Mindenesetre veled megosztom. Ezek az én aktuális kedvenceim.

image

Az októberi kívánságlistámon 3 táska is helyet kapott, mert sajnos tönkrement az előző.

Általában csak bőrtáskát hordok, műbőrt nem. Kicsit fizetek többet, de legyen tartós. Két különleges bőrből készült darabot is találtam. Egyelőre maradnak a kívánságlistámon, mert elég borsos az áruk. (103 USD az első, 198 USD a második) Várom a leárazást. Az üzlet ahol rájuk találtam, sok egyedi táskát kínál, elérhető ITT

image

image

 

Ez a szett nem bőr,  cserébe viszont nem túl drága, 30 USD-ba kerül az egész szett. A fekete szín univerzális, mindenhez megy.  Elérhető: ITT

image

Egy őszi összeállításhoz ékszer is dukál. Egy egyedi termékeket előállító gyártói shopban találtam rá ezekre a különleges ékszerekre, melyet október 5-től 50 %-kal kedvezőbben lehet beszerezni. Úgy az áruk 10 USD körül fog mozogni. Az üzlet elérhető: ITT.

image

image

Jöjjön egy kis lakberendezés. A minimalista stílusú szobánkba szeretnék valami natúr díszpárnahuzatot vásárolni. Ebben az üzletben viszonylag olcsón beszerezhetőek. A mintát tekintve még nem döntöttem, valami ilyesmire gondoltam.

image

Az eBay-en nézelődve óriási választékot találtam illóolajokból. Akár a párologtatóba téve, akár egyéb más módon felhasználva, ezek a 100 %-os tisztaságú esszenciális olajak biztosan fogják hozni az elvárásokat. A beszerzési ország: India. Az üzleteket eléred itt: Allinexporters és itt: Loverain8fc. Már csak választani kellene az illatok közül. Na az lesz nehezebb.

illóolaj

image

Van még ez a gépezet. Mivel poratka allergiám van, így erősen gondolkodom egy vákuumos kézi atkaporszívóban. UV fénnyel világít, sterilizál, és az atka 99,9 %-át eltávolítja az ágyból, matracból, párnából, és mindenből amiben megélnek. Azt hiszem egy ilyen kell nekem. Az ára: 175 USD. Elérhető: ITT.

image

Ez az autó a közeledő karácsony miatt került a listára. Nem LEGO, csak annak néz ki. Másolat. Az ára ennek megfelelően az eredeti 1/3-a. Az a helyzet, hogy nagyon jók az eredetiek, de egyszer összerakja a gyerek, aztán megy a polcra. Gondolkodom, nem kellene-e inkább megpróbálni ezt a fajta verziót. Az ára ennek a modellnek (1322 db-os) 54 USD. Az üzletben csak ilyen jellegű holmi kapható. Elérhető ITT.

image

Na és van itt még valami. Egy titkos doboz Dél-Koreából. Titkos, mert nem lehet tudni mi lesz benne. A gyártó mintaboltjában lehet kapni, limitált mennyiségben. Minden fajta dobozból összesen 30 db van. Összesen 5 teljes méretű terméket tartalmaz, 16.39 USD-ért. Hidratáló, bőrregeneráló, vízhiányos, make-up doboz közül lehet választani. A koreai webshop elérhető itt: SecretKey.

Bevallom, ezt már megrendeltem, mert nem szerettem volna lemaradni. A hidratáló dobozt választottam. Hogy mi lesz benne? Izgi. Ígérem fogod tudni, mert megmutatom. Amint megérkezik, egy kipróbáltam posztban helyet kap.

product.342.144247332676782.672.5D..

Újabb kívánságlistára minden hónap elején számítsz. Kedveld facebook oldalam, vagy iratkozz fel blogkövető hírlevélre, garantáltan nem maradsz le semmiről.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!