Cinnamon 4X

Otthoni fogfehérítés – kipróbáltam

Pár hónapja a magyar piacon is megjelentek az úgynevezett kozmetikai fogfehérítők, melyet bárki megvásárolhat. Egyszerű a használata, és nagyon hatékony, mivel már egy alkalom után több árnyalatot fehérít a fogon.

És igen, most tényleg itt Magyarországon szerettem volna megvenni az ehhez szükséges készletet, hát nem így lett. Megnéztem mennyibe kerül itthon, aztán körülnéztem kicsit külföldön is. Nem volt nehéz megtalálni egy USA gyártói webshopot ez eBay-en. Aztán jött a döbbenet. Egy magyar oldalon ugyanennek a gyártónak a készlete, ha lehetne ekkora méretben kapni, némi magyar dobozolással kb. 40.000 Ft-ba kerülne. Mit gondoltok mennyi ez a gyártói webshopban? Kevesebb! 7.800 Ft. Újra sajnálom, de tényleg, de ennyiért nem veszem meg Magyarországon…

A gyártói webshop európai raktárral rendelkezik, hurrá! Megrendeltem, Franciaországból pár nap alatt ide is ért.

Én ezt a készletet választottam, ez kb. 30 alkalomra lesz elegendő.

image

Így működik:

Először is fogat kell mosni, aztán a kis kék spray-el befújni. A szájsínt forró vízbe tenni egy pár percre, hogy jobban illeszkedjen. A fehér gél-ből az alsó és a felső sínbe 1-1  ml-t (1 egységet) nyomni. A szájba tenni, az UV lámpát a száj elé helyezni, világítani, és 30-40 percig hagyni hatni a gélt. Ezután kiöblíteni. A fogfehérítés után pár óráig nem szabad enni, és aznap jobb kerülni a színes ételeket. Akár naponta ismételhető, a kívánt hatás eléréséig. 

Ja, a kék gél. Azt majdnem elfelejtettem mondani. Az ásványi anyag visszajuttatására szolgál, és a fog érzékenységét csökkenti. Mindenképpen olyan készletet vegyél, amiben ilyen gél is van.

A fiam volt a próbababa. Valahogy így indultunk:

A kép elég szörnyű lett, de így utólag már nem tudjuk reprodukálni. A lényeg azért így is létszik.

Ilyen volt:

image

Aztán 45 percig ez ment.

image  

Ilyen lett, egy alkalom után:

image

Most még fogja ismételni egy párszor, mert még messze nem tökéletes, aztán egy kis szünetet tartunk. Sajnos előbb-utóbb úgyis újra elszíneződik, és újra kell a fehérítést kezdeni, a kóla és társai …

A gyártói eBay-es üzletet itt éred el: Easy Whitening

A külföldről beszerzett termékek tesztelését folytatom, tarts velem legközelebb is.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. agnessa says: (előzmény @Ildie)

    Szia! Nincs fogtömése. Igen én is úgy tudom, hogy a fogtöméssel nem tud mit kezdeni, az ugyanolyan színű marad. Ehhez nem értek, de szerintem a fogtömés is színeződhet a foggal együtt, így talán egy próbát megér. Ebben az esetben én egy legkisebb készlettel indítanék, utólag úgyis lehet hozzá venni mindent. A lámpát pl. már felesleges kétszer megvenni.

  2. Ildie says:

    Van a gyereknek fehér fogtömése? 🙂 Cuki, hogy bevállalja a tesztalany szerepét
    Van látható helyen tömött fogam, sajna több is, és úgy tudom, a tömést az ilyenek nem fehéritik ki. Tudzst/tudtok róla valamit?
    Köszönöm a válaszod előre is.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!