Cinnamon 4X

Félrelépők reszkessetek, itt a hűtlenségi teszt

Számomra hajmeresztő módon élnek emberek olyan kapcsolatban, melyről fogalmuk sincs hogy három szereplős. Nem veszik észre a másik fél csalárdságát, vagy látják ugyan a jeleket, de bizonyítani nem tudják, vagy még elhinni sem merik, hogy velük ilyen megtörténhet.

Ha megfogalmazódott a gyanú, jelek, melyeknek jó lenne utánajárni, ezt észrevétlenül megteheted.  Nem kell hozzá más, csak egy Sakk-matt névre hallgató hűtlenségi teszt, egy használt alsónemű, és 5 perc.

image

 

A teszt a sperma jelenlétét igazolja, mely az együttlét után még 72 óráig kimutatható az alsóneműk foltjaiból.

Egy ilyen teszt 4-5 alkalomra elegendő, így ezalatt teljes bizonyosság szerezhető. A teszt időpontját azonban nagyon körültekintően kell megválasztani. Hiába a körültekintő zuhanyzás, az árulkodó jelek minimum 72 óráig kimuathaóak, ezért nagyon fontos, hogy a házastársak/párok 6-7 napig tartózkodjanak a szexuális élettől, mert máskülönben fals eredmény születik, mely ebben a helyzetben nem túl kívánatos.

A tesztet a Magyarországra is szállító amerikai www.TestClear.com gyártói webshopjából lehet megvásárolni.  Bővebb információért kattints a linkre.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!