Cinnamon 4X

Country stílusú őszi divat

Hippi, retró, bohém, mondhatnánk első ránézésre erre a nálunk eddig még ismeretlen márkára.  Ruháik egyediek, mesterien megkomponáltak. Az új őszi kollekció inkább a country stílust követi, melyben mindenki talál magának valami igazán különlegeset.

Szoknyák

Lehet szoknyában még újat mutatni? Nem könnyű feladat, de lehet. Ne csak a szoknyákra figyeljünk, az összellítás többi darabja is figyelemreméltó.

image image image

 

image image

 

 

Felsők, pulóverek

Egy dolog közös ezekben a felsőkben, bármelyiket szívesen elfogadnám. Bő ujjú ingek, laza pulcsik, melyekhez bőven elég egy egyszerű farmer.

image image imageimage image image image image image image

 

Ruhák

Az ruha leegyszerűsíti  az öltözködést. Nem kell gondolkodni azon, mi mihez megy, csak felkapjuk, és már indulhatunk is. Hozzáillő csizmával a legtrendibb.

image image image

 

Nadrág

Ezekhez a bő felsőkhöz vagy a nagyon szűk, vagy a nagyon bő nadrág dukál. Az egyszínű szűk nadrágokon megjelenik a geometrikus díszítés, mely még különlegesebbé teszi az összhatást.

Ez  bő szabású nadrág az én személyes kedvencem 🙂

t image imageimage image

 

 

Neked tetszik ez a stílus? Melyiket választanád?

 A ruhákat a Magyarországra ingyenesen szállító Artka webshop kínálatából válogattam. Pszt. Szuper titkos információ: 2015. szeptember 7-én az összes ruha 80 %-kal olcsóbb lesz, csak egy napig.

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!