Cinnamon 4X

Tudod mit csinál a jövő pasija? Sminkel!

Első olvasatra talán meghökkentőnek tűnik az állítás, mely szerint külföldön a kozmetikai ipar legdinamikusabban fejlődő ágazata, a férfi smink vonal. 

Nem kell megijedni, az új trend nem a szemceruzákról, és a rúzsokról szól. Annál inkább a tökéletes arcbőrről, mert ki ne szeretne jól kinézni, és minden zavaró bőrhibát eltüntetni? A média hatása, az elvárások, és a szép fizimiska vitathatalan előnyei mind hozzájárulnak ez egyre nagyobb piaci igény megjelenéséhez.

Az olyan kultúrákban ahol az arcbőr szépsége, tökéletessége alapkövetelmény, ott ezek a termékek már régebb óta jelen vannak, de egyre jobban terjednek Európában és az észak-amerikai térségben is.  

Miről is van szó?

Elsősorban BB és CC krémekről, melyek a férfiak igényeinek megfelelően lettek átdolgozva. A férfiak igényei szerint kitaláltak egy hűsítő kék gélt is,  mely csökkenti az arcon az izzadást. Ezt magában, vagy a BB krém alá kenve használhatják.

imageimage

A BB krémek amellett hogy igazodnak a bőr színéhez, bőrgyógyító hatóanyagokkal rendelkeznek, így a pattanásos arcbőrre is megoldást jelentenek. Ezek a színezett krémek elfedik és javítják a bőrhibákat, emellett csökkentik a ráncokat, a legjobbak szinte láthatatlanul tökéletesítenek.

image

A leggyakoribb pasikat zavaró probléma az egyenetlen és pattanásos bőr mellett még a karikás szem, és a bőrön megjelenő barna folt. Szerencsére már erre is létezik megoldás.

Furcsának találjuk, mert nem szoktunk hozzá. De tény ami tény. A férfiak bőre ugyanúgy ráncosodik, hidratálásra szorul, az ajkuk ugyanúgy kiszárad, sőt urambocsá még jobban is akarnak kinézni, mint amit a tükörben látnak.

Hát bűn ez kérem szépen? Szerintem szokjunk hozzá, és ne nézzünk UFÓ-ként a magukra ilyenformán is adó pasikra. 

A BB krémekről, és az összes továbbfejlesztett változatáról  már korábban írtam, ezt a bejegyzést megtalálod ITT.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. agnessa says: (előzmény @Ildie)

    Igen ebben igazad van, a fényvédő a legfontosabb, de az erre való nevelést már kis korban el kellene kezdeni, úgy mint Dél-Koreában, ahol fényvédő krém nélkül az utcára sem teszik ki a lábukat az emberek. Ez az izzadás tényleg nagyon nagy probléma, az én férjemnél is ez a helyzet. Ezt az izzadás elleni kék zselét azért kipróbáltatnám vele, ahogy láttam Biotherm márkájú.

  2. Ildie says:

    Az, hogy most BB vagy CC krémet használnak édes mindegy, viszont ami nagyon király lenne, ha a pasik anyáig is eljutna a fényvéő használatának fontossága. Ha ezt egy BB krémben találja meg az illető teljesen jó, csak találja meg. Az én férjem mindent leizzad 5 perc alatt sajnos 🙁


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!