Cinnamon 4X

Zsírbontó, ránctalanító gép külföldről? Kipróbáltam!

A legjobb barátnőm férjhez megy. Én leszek a koszorúslány. Ebben eddig még nincs is semmi rendkívüli. Úgy gondolta, hogy “nagy” ruhában legyek én is, mert úgyis ritkán öltözünk ki. Na ez már rendkívüli.  

Beálltam a tükör elé, és elképzeltem magam habcsókban. Habcsók? Bálna. Habcsókbálna. Na ez nem lesz így jó.  Valamit tenni kell. A férjem régóta szekál, hogy fizessek be egy zsírbontó, feszesítő kúrára. Körülnéztem milyen lehetőségeim vannak. Hát meg kell mondjam, elkeseredtem. Méregdrága testtájankénti kezelés, ami több cm fogyást ígér, csak egy a baj. Hiába fizetek 150 ezret a hasamra és a combomra, attól még a hátsóm lógni fog. Kiábrándító. 

Na és akkor mi a megoldás? 

Eszembe jutott, hogy láttam az eBay-en efféle gépeket. És tényleg, sokféle kapható.

Megnéztem minden lehetséges variációt, utána olvastam.  A választásom erre a kombinált gépre esett. Ő az:

Cavitation

És hogy mit tud? Pár mondatban összefoglalva:

Kavitációs (40k) ultrahangos zsírbontás

A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre. Mivel a folyadék több fázison megy át, a zsírsejtek növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak, kibocsátva a vizet és a zsírt a nyirokkeringésbe. Tehát a zsírsejtek célzottan roncsolódnak akár a legmélyebb rétegekben is. A kavitáció célja nem a zsírraktárak kiürítése, hanem a zsírsejtek végleges lebontása. Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton, a nyirokkeringésen át távoznak.

Rádiófrekvenciás zsírbontás

A hexapoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram  6 elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egyidőben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Hatására bőrfelszínen 40-42 °C hőmérséklet mellett a mélyben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A kollagén rostok összehúzódnak – megfeszítve a körülötte lévő bőrt – azonnali hatást nyújtva.

Lipolézeres zsírbontás

A lipolézer alacsony szintű lézer energiát bocsát ki, a zsírsejtek sejtfala áteresztővé válik és ennek következtében kiáramlik a sejtben tárolt zsír. Így a zsírsejtek mérete nagymértékben csökken. Ez a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, úgy mint a bőrt, ereket, perifériás idegeket. A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon és a sejtközi térbe jutnak, ahonnan a test természetes anyagcsere folyamata során jutnak ki a szervezetből.

Vákuumos testformázás

A vákuum feszítő hatása révén a zsírsejtek egy jelentős részének a burka áteresztővé válik, így a zsír kifolyva belőlük a nyirokkeringésbe jut. A vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, így a bőr feszesebb lesz. A vákuum segítségével végzett speciális masszázsmozdulatok eredményeként a nyirokáramlás akár az 50-szeresére nőhet.

Rádiófrekvenciás ránctalanítás, feszesítés 

A rádiófrekvenciás kezelések hatására javul az ernyedt bőr tónusa,  növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota, javul az aknés hegek állapota. A tripoláris és Quattropoláris RF jellemzői még a nagy behatolási mélység (20-40 mm), hogy egy idően kezeli a cután és subcutan rétegeket, és a szelektív zsírszövet melegítés, ami lehetővé teszi például a toka fogyasztását.

Na ez kell nekem! Az itthon kapható hasonló gépek nem rendelkeznek ekkora tudással.

Megrendeltem. Az ára 537 USD volt, + 99 USD szállítási költség. A megrendelt gép 5 nap alatt az otthonomban volt, szállítással, vámkezelve.  

Ez, és a hasonló gépek listájához KATTINTS IDE >> 

Az import ÁFA, vám és a vámkezelési díjjal együtt a gép ára megközelítőleg 240.000 Ft volt, ez szinte egy itthoni kúra ára, arról nem is beszélve, hogy más is használhatja.

Létezik az olcsóbb verzió is, mely a lipolézeres részt nem tartalmazza. 

A gyártó cég ebay-es boltját itt éred el: FORSKIN , itt megtalálod az összes általuk forgalmazott olcsóbb és drágább gépet.

A megérkezés óta egy hét telt el. Egy egyszerű beüzemelés után, használatba is vettem a készüléket, természetesen előtte a méreteimet feljegyeztem az eredmények nyomon követése érdekében.  Szükséges még hozzá némi kiegészítő, ultrahangos gél, zsírbontó krém, és némi utánaolvasás, mit mi után, hány naponta, stb., meg egy segítő kéz némely testrész kezeléséhez.

1 hét alatt elért eredmények: 1,5- 2 cm mínusz a combból, 2 cm mínusz a hasból. Az arcomon is próbáltam, már egy kezelés után látható az eredmény.

Ha téged is érdekel, hogy milyen gépek vannak, szétnéznél, akkor itt megteheted: KATTINTS IDE. Sokféle van, olcsóbbak, drágábbak, tudástól függően.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Kedves Zsuzsanna! Ez nem reklám, én nem kapok ezért semmiféle összeget, a bejegyzés a tényeken alapul. Mikor megnéztem a lehetőségeket, nagyon jó lett volna, ha találok valakit, aki megosztotta volna a véleményét, de ezt csak külföldi oldalon találtam meg. Ezért írtam meg ezt a bejegyzést, hátha valakinek segít. Egyébként jó ötlet, köszi, fotózni fogok! 🙂

  2. Zsuzsanna Ilyenolyan says:

    Blablabla. Hiszem, ha látom. Ez itt a reklám helye.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!