Cinnamon 4X

Kipróbáltam milyen Naomi Campbell testőrének lenni

Színesbőrű, régebben modellként dolgozó barátnőmmel eldöntöttük, Bécsbe megyünk kirándulni. A terv szerint a kulturális élmények mellett a bevásárló utcák kavalkádját, és a több emeletes Swarovski üzlet kínálatát sem hagyjuk ki, este pedig koncertre megyünk, egy gyönyörű bécsi palotába.

image

A hangulatot megalapozandó, elsőként egy családi schnaps múzeumot látogattunk meg, ahol több féle italt lehetett megkóstolni. Sohasem iszunk, ezért szín alapján választottunk. Átlátszó mehet, rózsaszín jöhet. Kétféle rózsaszín lötty után, még előkerült egy különleges cucc, ebben arany darabkák úszkáltak. Még ezt is megkóstoltuk, így immár három mini pohár alkohol után indultunk tovább.

imageAz utunk innen a Habsburgok temetkezési helyére vezetett, mely egy kapucinus templom alatt található.

image

A jegyárusító idősebb úr, hosszan méregetett minket a kalitkájából, majd hirtelen kipattant, és udaugrott hozzánk. Végeláthatatlan szóáradattál elkezdett a barátnőm előtt hajlongani. Micsoda megtiszteltetés, hogy itt üdvözölhetjük, de jó hogy eljött, még sohasem volt itt ilyen híres ember, és maga milyen gyönyörű, szebb mint a képeken. Meddig marad Bécsben? Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy találkozhattunk – mondta, csak mondta… És maga, fordult hozzám? Maga a testőre? Yes vagyis Ja, vagy mitudoménmi…mondtam döbbenten, hát ÉN vagyok az, mi is lehetnék más 🙂

Azt hiszem ennyi volt az összes beszéd, amit ki tudtunk préselni magunkból, a döbbenettől se köpni, se nyelni nem tudtunk. Nem tiltakoztunk, legyen hát egy jó napja, legyen mit mesélni a klubban, hogy ma Naomi Campbellel találkozott.

Egy biztos, temetőben még senki nem röhögött úgy mint mi, abban a pillanatban, ahogy beléptünk a bejáraton. Sokáig el sem tudtunk indulni, az emberek meg csak néztek, hogy mi a csuda baja van ennek a két lökött nőszemélynek.

A kedélyek kicsit lenyugodtak, ezután belevetettük magunkat a vásárlóutcák forgatagába. Biztos a reggeli pia tette, vagy az azutáni forralt bor,  de valahogy elkeveredtünk. Fogalmunk sem volt, hogy a többiek hol várnak ránk. A csoport vezetője kétségbeesetten hívott, így csupán fél órai késés után meg is érkeztünk a találkozási pontra. Miattunk az esti koncertre való felkészülés 15 percre zsugodorott. Gyorsan felkapkodtuk a ruháinkat, és smink nélkül, az arcunkat megcsipkedve vonultunk a koncertre. 

image

Szép, izgi nap volt. Az idén nyáron újra megyünk. Mit gondolsz, vigyünk a bácsinak egy autogramot?

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!