Cinnamon 4X

Ne bánts, nem csináltam semmit! Csak egy gyerek vagyok…

Újra megtörtént, megint bántott. Valami rosszat csináltam, egész biztos. Már csak arra kell rájönnöm, hogy mit. Nem emlékeszem. Á megvan, leejtettem a kanalat, vagy a múltkori pohár amit eltörtem?

Csak ez lehet. Nagy bajban vagyok. Megint bepisiltem az éjjel. Anyukám azt mondja orvoshoz megyünk. Mit mondjak neki? Nem, nem bántott senki. Biztos egy rossz álom. Előfordul az ilyen. Remélem nem kell levetkőznöm. A nadrágszíj nyoma hány nap alatt gyógyul? Nézzük a fülem. Látszik rajta valami? A vérnyomokat gyorsan eltüntetni, ez csak egy kis seb lesz. Mit mondjak? Felsértette valami, ez jó lesz. Nekiestem a radiátornak, szuper – hihető sztori.

El kellene menni. El innen bárhová. Elbújni, ahol senki sem találna rám. Nem lenne ember aki bánthatna. Majd jól meghalok, aztán sírhatnak utánam.

Nem ez nem jó ötlet, azért még élni akarok. Valahol máshol, csak nem itt. Akkor egy jó kis baleset, kórház. Na akkor megtudják, hogy én is jó vagyok valamire. Majd hiányzom nekik, és sírnak utánam.

Ez sem jó ötlet, a múltkori is nagyon balul sült el. Biciklibaleset, több méter repülés, több műtét. Fáj a kezem, nem lenne jó egy következő sérülés, befejeztem.

Ez egy rossz álom, megcsípem magam, biztos felébredek. Á nem, ez nem álom. Mi lehet a baja velem? Kinek szólhatnék? Anyukám miért hagyja hogy bántson? 

Nem szeret senki. Félek. Félek a sötéttől, félek az éjszakától. Csak nézem a plafont, és nem tudok aludni. Aztán 2-3 óra felé elalszom, reggel felkelek, és tessék: már megint itt a bűnjel. Szeretnék elsüllyedni.

Kitaláltam mit teszek. Nem csináltam semmit, én csak egy gyerek vagyok. Ha újra bántani akar, nem beszélek, nem állok ellen. Összeszorítom a fogam, és nem fogok sírni, csak mosolygok. Kíváncsi vagyok, így meg tud-e ütni. Igen, ez jó lesz. Ezt kell tennem.

 child-abuse

Felnőttként visszagondolni arra, hogy így teltek a napjaim, nagyon nehéz. Nem szeretek erről beszélni, mindig mindent elhumorizálok általában. 

Hogy mi volt velem a baja? Nagyon sokára derült ki. Édesanyám már nem tudta tovább cipelni a terhet, és 30 éves koromban elmesélte, hogy nem ő az igazi apám. Na erről én mit tehetek? Most itt állok egy apával, aki szerencsére felhagyott az agresszivitással, és az esküvőm napján sírva kibékültünk, és van egy apám, a vér szerinti, akinek tudom a nevét, és egy régi címét.

Most mit kezdjek ezzel? Marad a név és a cím, amit már sohasem tudok meg, kit takar. A férjem imád, a gyermekem jólelkű és tehetséges. Soha sem bántottam, még szóval sem, és nem is fogom soha!

Csatlakoztam egy mozgalomhoz, ez a poszt ennek apropóján született. Ne bántsd a gyermeked, élete végéig elkísérik azok a sebek, melyet okozol neki! Sokáig tartott, míg feldolgoztam a történteket. Erősebb hangokra mai napig összerezzenek, nem tehetek róla. Ha valaki kiabál velem, azt nem tudom elviselni, nem tudok megszólalni, nem tudom kezelni. Elmegyek, és azzal az emberrel aki kiabált velem, megszakítok minden kapcsolatot. Felnőtt vagyok megtehetem, de egy gyermeknek nincs választása. Nem mer beszélni, folyamatos félelemben él. Tégy te is az ellen, hogy ne így legyen.

Ha egyet értesz a törekvéssel, lépjünk fel együtt a gyermekbántalmazás ellen! Együtt erősek vagyunk! Csatlakozz te is a mozgalomhoz. Megteheted itt Te is tehetsz a gyermekbántalmazásért facebook oldal

 

10461418_381854042006543_7493674112837690123_n

 

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Igazad van, konfliktuskerülő ember vagyok, de aki ismer tudja, hogy nagyon határozott is, aki kiáll magáért.

 2. Edit Király says:

  Végig kisér egy életen és sokszor nem tudod miért nem tudsz a saját érdekedben megszólalni, magadat megvédeni. Hát azért mert gyermekkorodban túl sok sérelem ért magyarázat nélkül, és aki elkövette ellened most a Te támogatásodat várja

 3. Ha tényleg megváltozott a rokon, akkor persze… De ha ugyanazt teszi, és csak újra és újra visszahozza az életedbe a “szart”… kerülendő a saját és gyermekem védelmében. Ne lásson “ilyet”.

 4. agnessa says: (előzmény @Lin)

  Nagyon sajnálom ami történt… Én hosszú ideig dolgoztam azon, hogy meg tudjak bocsátani. Van úgy hogy le kell tenni a köveket, nem lehet tovább cipelni. Én letettem… Így tudok teljes, boldog életet élni.

 5. Lin says:

  És a másik: az apám tönkretette az öcsémet. Mert bántotta, ugyanígy. Vagy még rosszabbul. Aktívan, passzívan. És tönkrement. Most “zöldség”. Csak fekszik. 26 éves, és nincs jövője, az agya szinte halott. Most komolyan… Vannak dolgok, ami nem oldódik meg, és ami megbocsáthatatlan. Nincs “esküvőn összeborulás”. Miért kell ezeket megbocsájtani? Én tartom a távolságot.

 6. Lin says:

  Micsoda ember, hogy volt képes Téged bántani emiatt? Nagyon sajnálom…


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!