Cinnamon 4X

A nőgyűlölő pasi 5 ismérve

Mindannyian szeretnénk megértő, romantikus, jóképű társra lelni lehetőleg fehér lovon. A baj csak az, hogy az elmúlt években egy herceggel sem találkoztam. Hétköznapi pasiknál sajnos figyelni kell az apró jelekre, és „elszaladni” ha valami nagyon nem stimmel. De ne add fel, egyszer el kell jönnie annak az időnek, amikor rátalálsz álmaid pasijára, akinek csak a neve említése hallatán is zavarba jössz, és ha személyesen összefuttok: jaj most mi lesz, rendben van a frizurám, és a ruhám SEGÍTSÉG! – szavakat mormolod magadban.

Ha még csak keresgélsz, ezt a fajta pasit kerüld el nagy ívben: a nőgyűlölő

Hogy honnan ismerheted fel? Íme 5 ismérv:

1. Mindig mindent jobban tud

Igaz, még csak pár tíz éve született, de mégis úgy beszél mindenről, mintha személyesen élte volna át. A nők sok mindent nem tudnak: vezetni tuti nem, és főnöknek is csapnivalók. Jó ötlete is természetesen csak a pasiknak lehet.

2. Mindenről te tehetsz

Lekéstétek a buszt, vagy a mozit? Természetesen ez miattad van, mert túl sokáig tollászkodtál a tükör előtt. Valami balul sült el? Hát tuti, erről is te tehetsz, nem szóltál a megfelelő embernek, nem néztél utána, csak hagytad hogy megtörténjen. Ezzel szemben ő tökéletes, és a te ballépéseid áldozata.

3. Túl érzékeny vagy

Legjobb ha nincs semmiről véleményed, úgysem érdekli. Ha valamit megjegyzel, másképp kellene csinálni, azt mondja ne hisztizz, ez nem illik hozzád. Ha megkönnyezel egy megható jelenetet a moziban, ezt a gyengeség jelének veszi.

4. Kihasznál

A nőgyűlölő pasi szerint a nő legfőbb feladata a férjének való maximális alárendeltség, mosogatás, főzés, gyereknevelés. Ezekkel a feladatokkal nincs is semmi baj, de szerinte ezen kívül másra nem vagyunk jók. Úgy tekint a nőre, mint egy tárgyra, amit használni lehet, amikor szükségét érzi. A szabadidős hobbijaidat felesleges időpocséklásnak tartja, ehelyett csinálhatnál valami értelmeset, pl. takaríts.

5. Gúnyos megjegyzésekkel illet

Bár neki nagy a hasa, mégis neked kellene fogyni. Ha csinosan öltözöl: túl rövid a szoknya, túl sok a smink. Egy biztos: mindig tud valami olyat mondani, ami lealacsonyító, és amitől ő felsőbbrendűnek, te meg nyomorultnak érzed magad. A megjegyzéseket természetesen a legjobb mások előtt elmondani, így még megalázóbb.

 

Drága virtuális barátnőm, ne hagyd az érzékeid elaludni, ne légy áldozat! Ne kezdj ilyen pasival, boldogtalan leszel. Hidd el van valahol egy érző szívű, jóképű, rendes srác aki csak rád vár!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!