Cinnamon 4X

Angol webshopok

Ha külföldi vásárlásról beszélünk, semmiképpen nem hagyhatjuk figyelmen kívül az angol webshopokat. Ebben a bejegyzésben 4 különböző profilú webshop kapott helyet.

Az angol webshopokat több ok miatt szeretjük:

  • A legnagyobb méretű holmi is 1 héten belül az otthonunkban lehet (tengeren túlról egy nagyobb méretű valamit venni művészet, de ez itt nem probléma)
  • EU-n belül nincs import ÁFA és vámköltség
  • Kedvező árak, jó minőség

Sportdirect.com

A Sportdirect Nagy-Britannia egyik legnagyobb sportbolt hálózata. Magyarországon is több üzletük van. Ami miatt az online vásárlás jobb: sokkal kedvezőbbek az árak, nagyobb a választék, többször van ténylegesen 90 %-kal leárazott termék. Vicces volt a múlt őszi eset, amikor ebben a webshopban kiárusították a bőröndöket. Természetesen erről mi sem maradhattunk le. A kabinméretű bőrönd 1500 Ft/db volt, és a legnagyobb méret sem került többe 6000 Ft-nál. A DHL szállította. Volt szerencsém a DHL-es autóba bekukkolni, tele volt bőrönddel 🙂

honlapot megtekintve, egy “majdnem” teljesen magyar oldallal találjuk szembe magunkat.

A szállítási költség Magyarországra: 2960 Ft-tól kezdődik, de ez összeghatártól és súlytól függően változik, a kosárban látszik az éppen aktuális összeg.

 Az aktuális kínálatból, árakkal:

image image image image image image

 

Ulster Weavers 

Gyönyörű egyedi, és stílusos konyhai kiegészítőket árusító webshop. Elérhető itt: Ulster Weavers

 A szállítási költség Magyarországra 10 £.

Lapozgatható katalógusuk, melyben az összes terméket megtekintheted:

Korábbi bejegyzésemben már írtam erről a webshopról, amiben több terméket kiemeltem. Ezt a bejegyzést megnézheted: ITT

New Look

A webshop elérhető itt: New Look

Megfizethető árakat kínáló divatüzlet, melyben rendszeresen vannak 50 %-ot meghaladó leárazások is.

Amit itt találsz: női, férfi, tini divatruházat, cipők, táskák és plus size, és kismama kínálat.

65 EUR felett a szállítási díj ingyenes. Ezalatt: 10 EUR

A kínálatból:

Ruha 14,99 EUR

 

 image

Póló 10.79 EUR

 

 image

Kardigán 18 EUR

 

 image

 

Mastationers

Angol kreatív hobby bolt, melyben olcsón, akár licitálással is hozzájuthatunk a leggyakoribb alkotói alapanyagokhoz. Mégsem emiatt szeretjük. Magyarországon az igazán minőségi rajzeszközök horribilis áron kaphatóak. Ez az üzlet forgalmaz egy ROYAL & LANGNICKEL nevű angol márkát, mely minőségi készleteket kínál megfizethető áron. Ennél a márkánál természetesen olcsóbb készleteket is találhatunk, érdemes körülnézni.

A webshop elérhető itt: Mastationers eBay webshop 

A szállítási költség a legtöbb termék esetében ingyenes.

A kínálatból:

image 

image

 

image

 

image

 

Kellemes nézelődést, jó vásárlást!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Köszönöm észrevételed. Ha a főoldalon keresztül éred el a blogot, akkor időrendben láthatod az összes bejegyzésem. A lap alján van egy régebbi bejegyzések szöveg, így lapozhatóak az oldalak, nem cikkenként kell ezt megtenni. Ha valamelyik téma érdekel, pl. a külföldi webshopok, akkor oldalt a kategóriák között választhatsz, így láthatod az összes ezzel kapcsolatos cikket. Több ország webshopjaiból készítettem már válogatást (USA, Thaiföld, Kína, India, stb)

    Azt nem tudom, hogy miért a google-vel kell keresni, minden esetben odaírom az üzlet címét. Konkrét termékeket azért nem szeretek belinkelni, mert lehet hogy 2 nap múlva már híre-hamva sincs a terméknek, a kínálat állandóan változik. A célom az, hogy egyáltalán kiderüljön milyen jellegű termékek kaphatóak az adott oldalon.

  2. erikah1985 says:

    Olyan jó lehetne ez az oldal, ha nem mindent goggle-ben kellene kikeresni. Arról nem is beszélve, h egyszerre csak egy cikk olvasható. Ha netalán visszalapoznék a blog elejére, h ugyan miket is írtak ide régebben, akkor folyamatosan, cikkenként kell visszalapozni…. Így, bármennyire érdekelne is a blog, nem jövök ide többször. Sehol nem találkoztam még ilyen pocsék megoldással.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!