Cinnamon 4X

Szépítő maszkok Koreából

A koreai bőrápolási rutin egyik pillére a különböző szépségmaszkok használata. A kínálat emiatt zavarba ejtő.  Bemutatom, milyen fajta maszkokat használnak szépségápolási, és esztétikai szépítés céljából. Magyarországon kevés kivételtől eltekintve, még hasonlóakat sem találunk a polcokon, pedig rendszeres használatukkal sokat javíthatunk bőrünk állapotán, éveket tagadhatunk le a korunkból.

Lapmaszkok (mask sheet)

Ez a fajta arcápolásra szolgáló maszk a legelterjedtebb. Nagyon sokféle változata létezik. Ára kb. 1 USD-től indul, hatóanyag tartalma és a márka függvényében. Korai webshopok és az ebay eladók általában nem számítanak fel szállítási költséget.

Ezek az egyszerűbb, olcsóbb változatból:

KERESÉS az eBay-en

Alkalmazási javaslat: hetente kétszer

 mask sheet

Kicsit drágább, Koreában elismert márkák maszkjai:

Tonymoly szépítő maszk

sheet

 

Hidrogél maszkok (hydrogel mask)

Arcra:

A hidrogél maszkok egy vékony textilen található zselé réteg, melyet a bőr használata során elnyel, simává, puhává varázsolva azt. Intenzíven hidratál, ápol. Ezek a maszkok drágábbak, mint az előbbiekben bemutatottak, de hatásuk is tovább tart. 

KERESÉS ITT

Alkamazási javaslat: hetente egyszer

hidrogélthumbnail_sallysbox_delight

 

Szemre: (hydrogel eye patch)

A szem alá kitalált hidrogél lapocskák jó szolgálatot tesznek a karikás szem kezelésében, amellett hogy hűsítenek, a kiváló ránctalanító hatással bírnak.

Az én kedvencem ez az arany és kaviár összetevőket is tartalmazó termék. Az ára változó, kb. 2-3000 Ft, de ez több hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz.

 

KERESÉS ITT

$T2eC16NHJG8E9nyfmYugBP7yZKRpYw~~60_12$_12

 

Lemosható maszkok:

Koreában van egy olyan vonal, melyben kizárólag természetes összetevőket, rizst, barna cukrot használnak a kozmetikumokban. A lemosható maszkokban is számtalan változatot találunk. Ezek inkább egy speciális feladat ellátására valók, pórustisztítás, stb.

Keresés ITT és ITT

$T2eC16JHJH8E9qSEUh0lBRsUYqmKk!~~60_12$(KGrHqRHJE8FGTqt26muBRqD2JFZPg~~60_12

 

Alvómaszkok (sleeping pack)

Ez az a fajta kozmetikum, amit még Magyarországon nem láttam. Mint a nevében is benne van, ez egy éjszakai maszk. Először én is idegenkedtem tőle, mert azt gondoltam hogy ragad, nem szívódik be a bőrbe, de mekkorát tévedtem. A bőrbe beszívódik, nem ragad, egész éjjel hat, majd reggel elmosva, pihe-puha bőrt eredményez.

Keresés ITT

$(KGrHqEOKpIFGuoW)Ss!BRzWbQ1NrQ~~60_12big_172599766753d8b02981d38big_282112798540570b22e882

 

 

Jó nézelődést, és vásárolgatást!

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!