Cinnamon 4X

TOSOWOONG arctisztító gép, MAKEON arcmasszírozó, BB krém applikátorteszt

Igazán akkor lesz szép a bőrünk, ha a tisztítására kiemelt figyelmet fordítunk. Kutatásokból kiderül, hogy sem az arcmosás, sem a arctisztítóval letörlés nem tudja a bőrt tökéletesen megtisztítani a szennyeződésektől, és a sminktől sem. Így a készítmények nem tudnak megfelelően a bőrbe beszívódni, hasznosulni. Problémás bőr esetén az egyenetlen bőrfelszínben jobban megmaradnak a szennyeződések, így az újabb pattanások, bőrhibák, mitesszerek könnyebben kialakulnak. 

Most a TOSOWOONG koreai cég gépeit fogom bemutatni, mert a koreai piacot uralják ezen a téren, megfizethető az áruk, mely annak köszönhető, hogy ők gyártják, és közvetlenül a gyártótól lehet megvásárolni az ebay-en. 

Akkor nézzük a variációkat.

1. Az olcsóbb verzió:

 

3D Arctisztító gép lelőhely ITT

 
3D vibrációs módszerrel dolgozik. Egy pici arctisztító krémet kell rátenni a bevizezett kefére. Pár perc alatt tökéletesen megtisztítja a bőrt. Én ezt a berendezést választottam, mi kb. fél éve használjuk. Kamasz fiam, akinek a pattanásai csökkentésében van haszna, és az anyuka, aki a tökéletesen tiszta arcbőrt szereti. Nagyon finom, sűrű szőre van, kicsi, nagyon jól használható termék.
 
Az ára nagyjából 6000 Ft,  a szállítási költség ingyenes.
 
2. A drágább, kombinált verzió:
 

4D Arctisztító gép lelőhely ITT

 
4D vibrációs technológiával dolgozik, a nálunk kaphatóhoz ez hasonlít a legjobban. Többféle funkciója van, mint az előzőnek, tartozik hozzá egy bb krém applikátor, mely így néz ki: 
 
A tökéletes alapozást teszi lehetővé a vibrációs technológiájának köszönhetően. Szinte láthatatlan a felkent bb krém, annyira tökéletesen eldolgozza a bőrben.
 
Az ára ennek a kombinált gépnek kb. 16.000 Ft, a szállítási költség ingyenes.
 
3. Akkor most következzen az én kedvenc masinám, melyet kb. fél éve használok:
 
MAKEON arcmasszírozó, BB krém applikátor
 
Szintén TOSOWOONG gyártja. Így néz ki:
 
Többféle dologra használható:

Sminkelő, arcmasszírozó gép lelőhely ITT

A fehér szivacsos kiegészítővel alapozót, vagy a bb krémet oszlathatjuk el a bőrön gyönyörűen. Tökéletesen egyenletes, és természetes végeredményt biztosít, ezt tanúsíthatom. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
 
A narancssárga tartozékkal hidratáló krémmel kiegészítve masszírozhatjuk az arcunkat, a jobb felszívódás érdekében. A megereszkedett bőrnek is jót tesz, főleg ha megfelelő kozmetikumokkal használjuk.
 
Elég fura elem való bele, (kameraelem) de könnyen beszerezhető.
 
Ennek az ára: legolcsóbban kb 10.000 Ft. A szállítási költség ingyenes. 
 
 
Én nagyon szeretem a többi terméküket is, főleg az arcmaszkjaikat. A csigásat használom, tervezem hogy bemutatom a későbbiekben egy teszt keretében.
 
 
 
 
 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!